FW3
FW
FW2
X

kami bakal mastikeun anjeun
salawasna meunangpangalusna
hasilna.

Kéngingkeun conto gratis sareng buku gambarGO

Pikeun ngalawan wabah COVID-19, Hangzhou Funworld Biotech Co., Ltd. ngembangkeun séri tés diagnostik gancang dina COVID-19, kalebet Uji Rapid Antigen SARS-CoV-2 (COVID-19 Ag), Coronavirus COVID. -19 IgG/IgM Antibodi Rapid Test, jeung novel SARS-CoV-2 Neutralizing Antibodi Rapid Test.SARS-COV-2/Influenza A+B Antigen Combo Rapid Test, Sadaya tés Series sareng CE, ISO13485 sareng dina daptar Bodas Cina.Tes Antigen COVID-19 parantos didaptarkeun di Jerman.

ngeunaan01

kami saran pikeun milih
kaputusan katuhu

Salaku parusahaan anyar, urang bakal tetep nalungtik sarta inovasi, tetep diajar téhnologi ngarah internasional, pikeun minuhan kaperluan pasar.

  • Kit Uji Rapid COVID
  • Kit Test kasuburan
  • Kit Uji Kasakit Inféksi
  • Tumor Marker Test Kit
  • Cardiac Marker Test Kit
  • Narkoba Of Nyiksa Test Kit
service_img

kami bakal mastikeun anjeun salawasna meunang
hasil pangalusna.

  • ikon
    2020

    Diadegkeun dina

    Hanzhou Funworld Biotech Co., LTD diadegkeun dina Juni 2020
  • ikon
    30

    Tim Kami

    Ayeuna, urang gaduh 30 staf manajemén.
  • ikon
    20

    Pangalaman

    Pangadeg perusahaan gaduh pangalaman langkung ti 20 taun dina widang IVD.
  • ikon
    9000

    Daérah

    pabrik urang nyertakeun wewengkon 9000 méter pasagi, nu aréa bersih nyaeta ngeunaan 500 méter pasagi, wewengkon umum nyaeta ngeunaan 3000 méter pasagi.

Inquiry pikeun pricelist

Kusabab ngadegna, pabrik urang geus ngembangkeun produk kelas dunya munggaran kalayan adhering prinsip kualitas munggaran.produk urang geus miboga reputasi alus teuing di industri jeung berharga trusty diantara konsumén anyar jeung heubeul ..

ngalebetkeun ayeuna

Perusahaan parantos lulus sertipikat
tina IS013485 sarta CE

nempo leuwih