page_banner

Tentang Kami

Saha Urang?

Hanzhou Funworld Biotéh Co., LTD.diadegkeun dina Juni 2020. Pangadeg perusahaan gaduh pangalaman langkung ti 20 taun dina widang IVD sareng dikhususkeun pikeun ngembangkeun produk sareng produksi deteksi anyar.Anjeunna berturut-turut ngembangkeun HIV, HBV, Syphilis, HCV, COVID-19 AB/AG, FLU, panyakit tepa anu sanés, produk deteksi spidol miokard, ogé aliran utama produk deteksi DOA.
pabrik urang nyertakeun wewengkon 9000 méter pasagi, nu aréa bersih nyaeta ngeunaan 500 méter pasagi, wewengkon umum nyaeta ngeunaan 3000 méter pasagi.Kalayan kapasitas produksi taunan 100 juta dosis.Ayeuna, urang gaduh 30 staf manajemén.Sareng urang masih ngarepkeun jalma-jalma anu langkung berbakat pikeun ngiringan kami.

IMG_6403

Naon Anu Urang Laksanakeun?

Salaku parusahaan anyar, urang bakal tetep nalungtik sarta inovasi, tetep diajar téhnologi ngarah internasional, pikeun minuhan kaperluan pasar.

Produk Utama kami:

1. Kit Uji Rapid COVID.
2. Kit Test kasuburan.
3. Infectious DiseaseTest Kits.

4. Tumor Marker Test Kit.
5. Cardiac spidol Test Kit.
6. Narkoba Of Nyiksa Test Kit.

Tim Kami

Kami tim profésional.Seueur anggota gaduh pangalaman mangtaun-taun dina widang IVD.

Kami tim bakti diri pikeun innovate leuwih produk deteksi.

Kami tim anu gaduh impian urang.Sanaos urang ngumpul ti tempat anu béda, tapi urang gaduh hiji impian, nyaéta ngadamel produk deteksi anu dipercaya pikeun konsumén urang.

sav
tim

Prinsip ngembangkeun 1.Company: Pasar berorientasi, bisnis centric, kauntungan sasaran.
Konsep jasa 2.Business: Naon anu anjeun peryogikeun nyaéta ngungudag urang.Anu kami tiasa nawiskeun nyaéta jasa profésional kami.
Prinsip manajemén 3.Company: Jalma Berorientasi, tetep innovating, tetep nyieun kamajuan.

Budaya Perusahaan:Pangwangunan perusahaan raket kana budayana.Integritas, inovasi, gumption, sareng kamajuan mangrupikeun sumanget perusahaan urang.Di dieu anjeun tiasa kenal sareng tim anu saé, damel dina persatuan sareng gawé babarengan.Perusahaan ngahargaan bakat, nawiskeun pelatihan sareng promosi vokasional anu saé.Ngagabungkeun sareng konsép manajemén canggih, urang narékahan pikeun janten perusahaan biotéh canggih di Cina.