page_banner

ALB

  • Alat Uji Rapid Mikro-Albumin ALB/Strip (Urin)

    Alat Uji Rapid Mikro-Albumin ALB/Strip (Urin)

    Penampilan pengkuh sajumlah leutik albumin (microalbuminuria) dina cikiih tiasa janten indikasi mimiti disfungsi ginjal.Pikeun jalma anu nganggo diabetes, hasil anu positif tiasa janten indikator mimiti nephropathy diabetes.Tanpa inisiasi terapi, jumlah albumin anu dileupaskeun bakal ningkat (macroalbuminuria) sareng kakurangan ginjal bakal lumangsung.Dina kasus diabetes tipe 2, diagnosis awal sareng terapi nephropathy diabetes penting pisan.Salian disfungsi ginjal, résiko kardiovaskular tiasa lumangsung.Dina kaayaan fisiologis normal, sajumlah leutik albumin disaring glomérular sareng tubular diserep deui.Ekspulsi 20μg/mL nepi ka 200μg/mL dicirikeun salaku microalbuminuria.Salian disfungsi ginjal, albuminuria tiasa disababkeun ku latihan fisik, inféksi saluran kemih, hipertensi, insufficiency jantung sareng bedah.Upami jumlah albumin turun saatos ngaleungitkeun faktor-faktor ieu, albuminuria samentara henteu aya alesan patologis.