page_banner

Chlamydia Rapid Test Alat Paket Selapkeun

Chlamydia Rapid Test Alat Paket Selapkeun

Alat Uji Rapid Chlamydia mangrupikeun immunoassay kromatografi gancang pikeun deteksi kualitatif Chlamydia trachomatis dina spésimén klinis pikeun ngabantosan diagnosis inféksi Chlamydia.


Rincian produk

Tag produk

Prinsipna

Ieu mangrupakeun kualitatif, aliran immunoassay gurat pikeun deteksi antigen Chlamydia tina spésimén klinis.Dina tés ieu, antibodi spésifik pikeun antigén Chlamydia dilapis dina daérah garis tés strip.Salila tés, leyuran antigén sasari meta jeung antibodi ka Chlamydia nu coated kana partikel.Campuran migrasi nepi ka meta jeung antibodi ka Chlamydia dina mémbran jeung ngahasilkeun garis beureum dina wewengkon tés.

Tindakan pancegahan

Mangga baca sadaya inpormasi dina sisipan pakét ieu sateuacan ngalaksanakeun tés.

● Pikeun pamakéan diagnostik in vitro profésional wungkul.Ulah make sanggeus tanggal béakna.
● Entong tuang, nginum atanapi ngaroko di daérah dimana spésimén sareng kit diatur.
● Nanganan sadaya spésimén saolah-olah ngandung agén tepa.Perhatikeun pancegahan anu ditetepkeun ngalawan bahaya mikrobiologi sapanjang prosedur sareng turutan prosedur standar pikeun pembuangan spésimén anu leres.
● Anggo pakean pelindung sapertos jas laboratorium, sarung tangan nganggo sareng panyalindungan panon nalika spésimén diuji.
● Kalembaban sareng suhu tiasa mangaruhan hasil.
● Paké ukur swabs steril pikeun ménta spésimén endoservikal.
● Tindazol tablet effervescent heunceut jeung Confort Pessaries kalawan spésimén négatip bisa ngabalukarkeun éfék gangguan pisan lemah.

Arah Pikeun Paké

Ngidinan alat uji, spésimén, réagen, sareng/atawa kadali ngahontal suhu kamar (15-30 C) sateuacan diuji.

1. Leupaskeun alat test tina pouch foil disegel jeung make eta pas mungkin.Hasil anu pangsaéna bakal ditampi upami tés dilaksanakeun langsung saatos muka kantong foil.

2. Ekstrak antigen Chlamydia:
Pikeun Spésimén Swab Uretra Awéwé atanapi Lalaki:
Tahan botol Reagen A vertikal sarta tambahkeun 4 tetes pinuh Reagen A (kira 280µL) kana tabung ékstraksi (Tingali ilustrasi ①).Réagen A teu warnaan.Langsung selapkeun swab, komprési handap tabung jeung muterkeun swab 15 kali.Hayu nangtung pikeun 2 menit.(Tingali ilustrasi ②)

Tahan botol Reagen B sacara vertikal sareng tambahkeun 4 tetes pinuh Reagen B (kira-kira 240ul) kana tabung ékstraksi.(Tingali ilustrasi ③) Réagen B warna konéng.Solusina bakal mendung.Kompres handapeun tabung sareng puterkeun swab 15 kali dugi ka solusina janten warna anu jelas kalayan warna héjo atanapi biru sakedik.Lamun swab téh getihan, warna bakal ngahurungkeun konéng atawa coklat.Hayu nangtung pikeun 1 menit.(Tingali ilustrasi ④)

Pencét swab kana sisi tabung sareng cabut swab bari meres tabung.(Tingali ilustrasi ⑤).Simpen saloba mungkin cairan dina tabung.Pasang ujung dropper dina luhureun tabung ékstraksi.(Tingali ilustrasi ⑥)

Pikeun spésimén cikiih lalaki:
Tahan botol Reagen B vertikal sarta tambahkeun 4 tetes pinuh Reagen B (kira 240ul) kana pellet cikiih dina tube centrifuge, lajeng ngocok tube vigorously campur nepi ka suspénsi téh homogen.

Mindahkeun sakabéh solusi dina tube centrifuge kana tube ékstraksi.Hayu nangtung pikeun 1 menit.

Tahan botol Reagen A tegak sareng tambahkeun 4 tetes pinuh Reagen A (kira-kira 280 µL) teras tambahkeun kana tabung ékstraksi.Vortex atanapi ketok handapeun tabung pikeun nyampur solusi.Hayu nangtung pikeun 2 menit.

Pasang ujung dropper dina luhureun tabung ékstraksi.
3. Teundeun alat test dina permukaan beresih jeung tingkat.Tambahkeun 3 tetes pinuh solusi sari (kira-kira 100 µL) kana sumur spésimén (S) alat uji, teras mimitian timer.Hindarkeun nangkep gelembung hawa dina sumur spesimen (S).

4. Ngadagoan garis beureum (s) némbongan.Baca hasilna dina 10 menit.Ulah maca hasilna sanggeus 20 menit.

asveb
wawuh

HASIL POSITIF:
* Pita warna nembongan dina wilayah pita kontrol (C) sareng pita warna sanésna muncul dina wilayah pita T.

HASIL NEGATIF:
Hiji pita warna nembongan di wewengkon pita kontrol (C).Taya pita mucunghul di wewengkon test band (T).

Hasilna teu valid:
Pita kontrol gagal nembongan.Hasil tina tés naon waé anu henteu ngahasilkeun pita kontrol dina waktos bacaan anu ditangtukeun kedah dipiceun.Mangga marios prosedur sareng malikan deui ku tés énggal.Upami masalahna tetep, lirén nganggo kit langsung sareng hubungi distributor lokal anjeun.
*CATETAN: Inténsitas warna beureum dina daérah garis tés (T) tiasa bénten-béda gumantung kana konsentrasi antigén Chlamydia anu aya dina spésimén.Ku alatan éta, naon waé warna beureum dina daérah tés (T) kedah dianggap positip.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produkkategori