page_banner

Alat Uji Gancang COVID-19 Ag

Alat Uji Gancang COVID-19 Ag

Alat Uji Rapid Antigen SARS-COV-2 mangrupikeun immunoassay visual gancang pikeun deteksi kualitatif, dugaan antigén COVID-19 ngabentuk swab tikoro sareng spésimén swab nasopharyngeal.

Éta dimaksudkeun pikeun dianggo ku para profesional salaku tés sareng nyayogikeun hasil tés awal pikeun ngabantosan diagnosis inféksi sareng novel Coronavirus.

Sakur interpretasi atanapi pamakean hasil tés awal ieu ogé kedah ngandelkeun pamanggihan klinis sanés ogé kana kaputusan profésional panyadia kasehatan.Métode tés alternatif kedah dipertimbangkeun pikeun mastikeun hasil tés anu dicandak ku tés ieu.


Rincian produk

Tag produk

KOMPONEN KIT

20 tés kasét
20 swab steril
20 panyangga ékstraksi tunggal
1 pakét sisipan
1 pituduh rujukan gancang

SPESIFIKASI PRODUK

merek Funworld Sertipikat CE, ISO13485
Spésimén Nasopharyngeal swab/Nasal swab eusi Kaset, Panyangga , swabs steril Pakét sisipan
Waktu maca 10 menit Pek 20 T
Panyimpenan 2-30 ℃ hirup rak 2 taun

INFORMASI ORDER

katerangan produk Spésimén Formatna Pek Sertipikat
Uji Rapid Antigén SARS-COV-2 Nasopharyngeal swab/Nasal swab Kaset 20 T CE, ISO13485
Uji Cepat Antigén COVID-19 Nasopharyngeal swab/Nasal swab Kaset 20 T CE, ISO13485
saffffc2
zxrw1wdw

neundeun jeung stabilitas

Kit kedah disimpen dina 2-30 ° C dugi ka tanggal kadaluwarsa dicitak dina kantong anu disegel.

Tés kedah tetep dina kantong anu disegel dugi ka dianggo.

Ulah katirisan.

Ati-ati kedah dilaksanakeun pikeun ngajagaan komponén kit tina kontaminasi.Entong dianggo upami aya bukti kontaminasi mikroba atanapi présipitasi.Kontaminasi biologis alat dispensing, wadahna atanapi réagen tiasa nyababkeun hasil palsu.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produkkategori