page_banner

COVID-19 Ag (Ciduh)

  • Alat Uji Rapid Antigén SARS-CoV-2 (Ciduh)

    Alat Uji Rapid Antigén SARS-CoV-2 (Ciduh)

    Dimaksudkeun pamakéan Alat SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test mangrupakeun immunoassay visual gancang pikeun kualitatif, deteksi duga antigén SARS-CoV-2 formulir nasal swabs spésimén.Tés ieu dimaksudkeun pikeun dianggo salaku bantosan dina diagnosis diferensial gancang tina inféksi virus SARS-CoV-2 akut.PRINSIP Deteksi SARS-COV-2 ngadopsi prinsip metode sandwich antibodi ganda sareng immunochromatography emas koloid pikeun sacara kualitatif ngadeteksi antigen SARS-COV-2 dina Nasopharyng manusa ...