page_banner

COVID-19 Ag

  • Alat Uji Gancang COVID-19 Ag

    Alat Uji Gancang COVID-19 Ag

    Alat Uji Rapid Antigen SARS-COV-2 mangrupikeun immunoassay visual gancang pikeun deteksi kualitatif, dugaan antigén COVID-19 ngabentuk swab tikoro sareng spésimén swab nasopharyngeal.

    Éta dimaksudkeun pikeun dianggo ku para profesional salaku tés sareng nyayogikeun hasil tés awal pikeun ngabantosan diagnosis inféksi sareng novel Coronavirus.

    Sakur interpretasi atanapi pamakean hasil tés awal ieu ogé kedah ngandelkeun pamanggihan klinis sanés ogé kana kaputusan profésional panyadia kasehatan.Métode tés alternatif kedah dipertimbangkeun pikeun mastikeun hasil tés anu dicandak ku tés ieu.