page_banner

Alat Uji Rapid IgG/IgM COVID-19

Alat Uji Rapid IgG/IgM COVID-19


Rincian produk

Tag produk

Dimaksudkeun pamakéan

Uji Rapid IgG/IgM COVID-19 mangrupikeun immunoassay aliran gurat pikeun deteksi sakaligus sareng diferensiasi virus IgG anti-COVID-19 sareng virus IgM anti-COVID-19 dina sakabeh getih manusa, sérum atanapi plasma.Éta dimaksudkeun pikeun dianggo ku para profesional salaku tés saringan sareng salaku bantosan dina diagnosis inféksi ku virus COVID-19.Sakur spésimén réaktif sareng Uji Rapid IgG/IgM COVID-19 kedah dikonfirmasi ku metodeu tés alternatif.

PRINSIP

Alat Uji Rapid IgG/IgM COVID-19 (Getih Sakabeh/Serum/Plasma) nyaéta immunoassay dumasar mémbran kualitatif pikeun deteksi antibodi COVID-19 dina sakabeh getih, sérum, atawa plasma.Tés ieu diwangun ku dua komponén, komponén IgG sareng komponén IgM.Di daérah Uji, IgM sareng IgG anti-manusa dilapis.Salila tés, spésimén diréaksikeun sareng partikel anu dilapis antigén COVID-19 dina jalur tés.Campuran teras migrasi ka luhur dina mémbran sacara kromatografi ku aksi kapiler sareng diréaksikeun sareng IgM atanapi IgG antimanusa di daérah garis tés.Upami spésimén ngandung antibodi IgM atanapi IgG pikeun COVID-19, garis berwarna bakal muncul di daérah garis tés. Ku kituna, upami spésimén ngandung antibodi IgM COVID-19, garis berwarna bakal muncul di daérah garis uji M. Upami spésimén ngandung Antibodi IgG COVID-19, garis berwarna bakal muncul dina garis uji wilayahG.Upami spésimén henteu ngandung antibodi COVID-19, moal aya garis warna anu bakal muncul dina salah sahiji daérah garis tés, nunjukkeun hasil négatip.Pikeun ngawula ka salaku kontrol prosedural, garis berwarna bakal salawasna muncul di wewengkon garis kontrol, nunjukkeun yén volume ditangtoskeun tina specimen geus ditambahkeun jeung wicking mémbran geus lumangsung.

SPESIFIKASI PRODUK

merek

Funworld

Sertipikat

CE

Spésimén

Getih sakabeh / sérum / Plasma

Pek

25 T

Waktos Maca

15 menit

eusi

Kaset, panyangga,pipettes disposable,Pakét Selapkeun

Panyimpenan

2-30

hirup rak

2 taun

PROSEDUR ASSAY

Bawa spesimen sareng komponenana uji ka suhu kamar Campurkeun spesimen sateuacana dianalisis saatos dilebur. Tempatkeun alat uji dina tempat anu bersih sareng datar.
Pikeun sampel getih kapilér sakabeh:
Pikeun ngagunakeun tabung kapiler: Eusian tabung kapiler sareng mindahkeun sakitar 10 µL (atanapi 1 tetes) specimen getih sadayana ramo kana sumur spésimén (S) alat uji, teras tambahkeun 1 tetes (kira-kira 30µL) Éncér Sampel langsung kana sampel. sumur.
Pikeun sampel getih sakabeh:
Eusian dropper kalawan specimen lajeng mindahkeun 1 tetes (kira 10 µL) specimen kana sumur sampel.Mastikeun yén teu aya gelembung hawa. Lajeng mindahkeun1drop (kira 30µL) tina Sampel Diluentimmediately kana sampel sumur.
Pikeun sampel Plasma / Sérum:
Eusian dropper kalawan specimen lajeng mindahkeun 10 µL specimen kana sampel sumur.Pastikeun yén teu aya gelembung hawa.Lajeng mindahkeun 1 tetes (kira-kira 30 µL) tina Sample Diluent langsung kana sumur sampel.
Nyetél timer.Baca hasilna dina 15 menit.Entong maca hasil saatos 30 menit.Pikeun ngahindarkeun kabingungan, piceun alat tés saatos napsirkeun hasilna.

IgM IgG

PERHATOSAN JEUNG PENCEGAHAN

Pikeun pamakéan diagnostik in vitro profésional wungkul.Ulah make sanggeus tanggal béakna.
• Ulah dahar, nginum atawa ngaroko di wewengkon mana spésimén atawa pakakas diatur.
• Nanganan sadaya spésimén saolah-olah ngandung agén tepa.Perhatikeun pancegahan anu ditetepkeun ngalawan bahaya mikrobiologis sapanjang tés sareng turutan prosedur standar pikeun pembuangan spésimén anu leres.
• Maké pakean pelindung sapertos jas laboratorium, sarung tangan nganggo sareng panyalindungan panon nalika spésimén
keur diuji.
• Kalembaban jeung hawa bisa mangaruhan adversely hasil.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produkkategori