page_banner

COVID-19 IgG/IgM

  • Alat Uji Rapid IgG/IgM COVID-19

    Alat Uji Rapid IgG/IgM COVID-19

    Dimaksudkeun pamakéan The COVID-19 IgG / IgM Rapid Test mangrupakeun immunoassay aliran gurat pikeun deteksi simultaneous sarta diferensiasi virus IgG anti-COVID-19 jeung IgM anti-COVID-19 virus dina sakabeh getih manusa, sérum atawa plasma.Éta dimaksudkeun pikeun dianggo ku para profesional salaku tés saringan sareng salaku bantosan dina diagnosis inféksi ku virus COVID-19.Sakur spésimén réaktif sareng Uji Rapid IgG/IgM COVID-19 kedah dikonfirmasi ku metodeu tés alternatif.PRINSIP COVID-19 IgG/IgM...