page_banner

Cytomegalovirus One Step CMV IgG/IgM Rapid Test Device Package Insert

Cytomegalovirus One Step CMV IgG/IgM Rapid Test Device Package Insert

The One Step CMV IgG/IgM Rapid Test Device mangrupikeun tés aliran gurat kualitatif gancang anu dirancang pikeun deteksi kuantitif antibodi IgG sareng IgM kana Cytomegalovirus (CMV) dina sampel getih, sérum atanapi plasma manusa.


Rincian produk

Tag produk

Prinsipna

Éta mangrupikeun immunoassay kromatografi gancang pikeun deteksi kualitatif antibodi (IgG sareng IgM) kana CMV dina Getih Sakabeh, Sérum atanapi Plasma.Unggal tés diwangun ku: 1) pad konjugat warna burgundy anu ngandung antigén amplop rekombinan CMV anu dikonjugasi ku emas Koloid (konjugat CMV) sareng konjugat IgG-emas kelenci, 2) jalur mémbran nitroselulosa anu ngandung dua pita uji (pita T1 sareng T2) sareng a pita kontrol (band C).Pita T1 tos dilapis ku antibodi pikeun ngadeteksi IgM antiCMV, pita T2 dilapis ku antibodi pikeun ngadeteksi IgG antiCMV, sareng pita C sateuacana dilapis ku IgG anti kelenci embe.Nalika volume spésimén tés anu nyukupan dikaluarkeun kana sumur sampel kaset tés, spésimén migrasi ku aksi kapilér dina kasét.IgG anti-CMV, upami aya dina spésimén, bakal ngabeungkeut konjugat CMV.Imunokompleks teras direbut ku réagen anu dilapis sateuacana dina pita T2, ngabentuk pita T2 warna burgundy, nunjukkeun hasil tés positif CMV IgG sareng nunjukkeun inféksi anyar atanapi ulangan.IgM anti-CMV lamun aya dina specimen bakal ngabeungkeut conjugates CMV.Imunokompleks lajeng kawengku ku réagen coated dina pita T1, ngabentuk pita T1 berwarna burgundy, nunjukkeun hasil tés positif CMV IgM sarta nyarankeun inféksi seger.Henteuna pita T (T1 sareng T2) nunjukkeun hasil négatip.Tés éta ngandung kontrol internal (pita C) anu kedah nunjukkeun pita warna burgundy tina immunocomplex kambing anti kelenci IgG/kelinci IgG-emas conjugate paduli perkembangan warna dina salah sahiji pita T.Upami teu kitu, hasil tés teu valid sareng spésimén kedah diuji deui sareng alat anu sanés.

Prosedur

1. Bawa pouch ka suhu kamar saméméh muka eta.Cabut alat uji tina kantong anu disegel sareng dianggo pas mungkin.

2. Teundeun alat test dina beungeut beresih jeung datar.

3. Tahan dropper vertikal sarta mindahkeun 1 tetes Plasma/spésimén sérum (kira 10μl) atawa 2 tetes spésimen getih sakabeh (kira 20μl) kana spésimén well(S) alat uji, teras tambahkeun 2 tetes panyangga (kira-kira 80μl) tur mimitian timer.Tempo ilustrasi di handap.

4. Ngadagoan garis berwarna némbongan.Baca hasil dina 15 menit.Ulah napsirkeun hasilna saatos 20 menit.

Catetan:
Nerapkeun jumlah spésimén anu cukup penting pikeun hasil tés anu valid.Lamun migrasi (nu wetting of mémbran) teu katalungtik dina jandela test sanggeus hiji menit, tambahkeun hiji deui tetes panyangga kana sumur specimen.

Akurasi:
Hasilna nunjukkeun> 99% akurasi sakabéh tina hCG One Step Pregnancy Combo Test Device lamun dibandingkeun jeung tés hCG mémbran cikiih lianna.

Hasilna

avbqeb
qvwasv

IgM POSITIF: * Garis berwarna dina wilayah garis kontrol (C) muncul sareng garis berwarna muncul dina wilayah garis uji 1 (T1).Hasilna nunjukkeun ayana antibodi IgM husus CMV.

IgG POSITIF: * Garis berwarna dina wilayah garis kontrol (C) nembongan sareng garis berwarna muncul dina wilayah garis uji 2 (T2).Hasilna nunjukkeun ayana antibodi IgG husus CMV.

IgG AND IgM POSITIF: * Garis berwarna dina wilayah garis kontrol (C) muncul sareng dua garis warna kedah muncul dina garis uji 1 sareng 2 (T1 sareng T2).Inténsitas warna garis henteu kedah cocog.Hasilna nunjukkeun yén ayana antibodi IgG sareng IgM khusus CMV.

*CATETAN: Inténsitas warna dina wewengkon garis tés (T1 jeung/atawa T2) bakal rupa-rupa gumantung kana konsentrasi antibodi CMV dina spésimén.Ku alatan éta, sagala nuansa warna dina wewengkon garis tés (T1 jeung/atawa T2) kudu dianggap positif

HASIL NEGATIF:
Garis berwarna di wewengkon garis kontrol (C) nembongan.Taya garis némbongan di wewengkon garis test 1 atawa 2 (T1 atawa T2).

Hasilna teu valid:

Garis kontrol gagal némbongan.Volume spésimén anu henteu cekap atanapi téknik prosedural anu salah mangrupikeun alesan anu paling dipikaresep pikeun gagalna garis kontrol.Pariksa prosedur sareng malikan deui tés nganggo alat tés énggal.Upami masalahna tetep, lirén nganggo alat uji langsung sareng hubungi distributor lokal anjeun.

savsva

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produkkategori