page_banner

D-dimer

  • Jalur Uji Rapid D-Dimer (Getih Sakabeh/Serum/Plasma)

    Jalur Uji Rapid D-Dimer (Getih Sakabeh/Serum/Plasma)

    D-Dimer Rapid Test Strip dipaké pikeun deteksi kualitatif D-dimer dina sakabeh getih manusa, sérum jeung plasma;Tés ieu dianggo salaku bantosan dina penilaian sareng evaluasi pasien anu disangka koagulasi intravaskular disebarkeun (DIC), trombosis urat jero (DVT), sareng embolisme pulmonal (PE).

  • Alat Uji Rapid D-Dimer (Getih Sakabeh/ Plasma)

    Alat Uji Rapid D-Dimer (Getih Sakabeh/ Plasma)

    Alat Uji Rapid D-Dimer dianggo pikeun deteksi kualitatif D-dimer dina sakabeh getih sareng plasma manusa;Tés ieu dianggo salaku bantosan dina penilaian sareng evaluasi pasien anu disangka koagulasi intravaskular disebarkeun (DIC), trombosis urat jero (DVT), sareng embolisme pulmonal (PE).