page_banner

Dengue IgG / IgM Rapid Test Alat Paket Selapkeun

Dengue IgG / IgM Rapid Test Alat Paket Selapkeun

Virus dengue, kulawarga opat serotipe virus anu béda (Den 1,2,3,4), nyaéta virus RNA galur tunggal, amplop, sareng rasa positif.
Tés éta ramah-pamaké, tanpa alat laboratorium anu pajeujeut, sareng ngabutuhkeun palatihan staf minimal.


Rincian produk

Tag produk

Prinsipna

Alat Uji Rapid Dengue IgG/IgM (Getih Sakabeh/Serum/Plasma) nyaéta immunoassay basis mémbran kualitatif pikeun ngadeteksi antibodi Dengue dina sakabeh getih, sérum, atawa plasma.Tés ieu diwangun ku dua komponén, komponén IgG sareng komponén IgM.Di daérah Uji, IgM sareng IgG anti-manusa dilapis.

Salila tés, spésimén diréaksikeun sareng partikel anu dilapis antigén Dengue dina jalur tés.Campuran teras migrasi ka luhur dina mémbran sacara kromatografi ku aksi kapilér sareng diréaksikeun sareng IgM atanapi IgG anti-manusa di daérah garis tés.Upami spésimén ngandung antibodi IgM atanapi IgG pikeun Dengue, garis warna bakal muncul di daérah garis tés.

Ku alatan éta, lamun spésimén ngandung antibodi Dengue IgM, garis berwarna bakal muncul dina garis tés wewengkon 1. Lamun spésimén ngandung antibodi Dengue IgG, garis berwarna bakal muncul dina garis test wewengkon 2. Lamun spésimén teu ngandung antibodi Dengue, euweuh. garis berwarna bakal muncul dina salah sahiji wewengkon garis test, nunjukkeun hasil négatip.Pikeun ngawula ka salaku kontrol prosedural, garis berwarna bakal salawasna muncul di wewengkon garis kontrol, nunjukkeun yén volume ditangtoskeun tina specimen geus ditambahkeun jeung wicking mémbran geus lumangsung.

Prosedur

PROSEDUR ASSAY
Bawa spesimen sareng komponenana uji ka suhu kamar Campurkeun spesimen sateuacana diuji saatos dilebur.Teundeun alat uji dina tempat anu bersih, datar.

Pikeun sampel getih sakabeh:
Eusian dropper kalawan specimen lajeng nambahkeun 1 dropper of specimen kana sampel sumur.Volumena kira-kira 10µL.Pastikeun yén teu aya gelembung hawa.Teras tambahkeun 2 tetes (kira-kira 80 µL) Sample Diluent langsung kana sumur sampel.

Pikeun sampel Plasma / Sérum:
Eusian dropper kalawan specimen teu ngaleuwihan garis specimen.Volume spésimén sakitar 5µL.

Dispense sakabéh specimen kana puseur sampel ogé mastikeun yén euweuh gelembung hawa.Teras tambahkeun 2 tetes (kira-kira 80 µL) Sample Diluent sacara langsung kana sumur sampel.

Catetan: Praktek sababaraha kali sateuacan nguji upami anjeun teu wawuh sareng mini dropper.Pikeun katepatan anu langkung saé, mindahkeun spésimén ku sapédah tiasa dikirimkeun5µLofvolume.

Nyetél timer.Baca hasilna dina 15 menit.Entong maca hasilna saatos 30 menit. Hindarkeun kabingungan, piceun alat tés saatos napsirkeun hasilna.

2.Dengue NS1 Rapid Test Alat Paket Selapkeun

Alat Uji Rapid Dengue NS1 mangrupikeun immunoassay kromatografi aliran gurat pikeun deteksi kualitatif antigen virus dengue (Dengue Ag) dina sakabeh getih manusa, sérum atanapi plasma.Éta dimaksudkeun pikeun dianggo salaku tés saringan sareng salaku bantosan dina diagnosis inféksi ku virus Dengue.Sakur spésimén réaktif anu nganggo Alat Uji Rapid Dengue NS1 kedah dipastikeun ku metodeu tés alternatif sareng temuan klinis.

PROSEDUR ASSAY
Lengkah 1: Bawa specimen sareng komponenana uji ka suhu kamar upami disimpen dina kulkas atanapi beku.Campur ogé sampel saméméh assay sakali thawed.

Lengkah 2: Nalika siap nguji, buka kantong dina kiyeu sareng cabut alat.Teundeun alat uji dina tempat anu bersih, datar.

Lengkah 3: Pastikeun labél alat sareng nomer ID spésimén.

Lengkah 4: Pikeun sampel getih sakabeh:
Eusian dropper ku spesimen teras tambahkeun 2 tetes (kira-kira 80µL) spesimen sareng 2 tetes panyangga kana sumur sampel, pastikeun teu aya gelembung hawa.

Pikeun sampel Plasma / Sérum:

Eusian dropper plastik kalayan specimen.Nahan dropper sacara vertikal, tuang 1 tetes (kira-kira 40µL) spesimen sareng 2 tetes panyangga kana sumur sampel, pastikeun teu aya gelembung hawa.

Hambalan 5: Nyetél timer a.

Lengkah 6: Baca hasilna dina 15 menit.

Ulah maca hasil sanggeus 30 menit.Pikeun ngahindarkeun kabingungan, piceun alat tés saatos napsirkeun hasilna.

3.Dengue IgG / IgM / NS1 Combo Rapid Test Alat Paket Selapkeun

The Dengue IgG/IgM/NS1 Combo Rapid Test Device mangrupakeun immunoassay kromatografi aliran gurat pikeun deteksi kualitatif dengue IgG/IgM jeung antigen virus (Dengue Ag) dina sakabeh getih manusa, sérum atawa plasma.Éta dimaksudkeun pikeun dianggo salaku tés saringan sareng salaku bantosan dina diagnosis inféksi ku virus Dengue.Sakur spésimén réaktif jeung Dengue IgG/IgM/NS1 Combo Rapid Test Device kudu dikonfirmasi ku métode tés alternatif (s) jeung papanggihan klinis.

PROSEDUR ASSAY
Lengkah 1: Bawa specimen sareng komponenana uji ka suhu kamar upami disimpen dina kulkas atanapi beku.Campur ogé sampel saméméh assay sakali thawed.

Lengkah 2: Nalika siap nguji, buka kantong dina kiyeu sareng cabut alat.Teundeun alat uji dina tempat anu bersih, datar.

Lengkah 3: Pastikeun labél alat sareng nomer ID spésimén.

Lengkah 4: Pikeun sampel getih sakabeh:
Eusian dropper ku spesimen teras tambahkeun 1 tetes (kira-kira 10µL) spesimen sareng 2 tetes panyangga kana sumur IgG/IgM sareng 4 tetes spesimen sareng 2 tetes panyangga kana sumur sampel NS1, pastikeun teu aya hawa. gelembung.

Pikeun sampel Plasma / Sérum:
Eusian dropper plastik kalayan specimen.Nahan dropper sacara vertikal, tuang 5 µL spesimen sareng 2 tetes panyangga kana sumur IgG/IgM sareng 4 tetes spesimen sareng 1 tetes panyangga kana sumur sampel NS1, pastikeun teu aya gelembung hawa.

Hambalan 5: Nyetél timer a.

Lengkah 6: Hasilna tiasa dibaca dina 15 menit.Hasil positip tiasa katingali dina 1 menit.

Ulah maca hasil sanggeus 30 menit.Pikeun ngahindarkeun kabingungan, piceun alat tés saatos napsirkeun hasilna

Interprétasi Hasil Assay

savsva2
vsava

Dengue IgG/IgM

savvasvb

IgG Positip

svanrw213

IgM Positip

12 jsb

IgG sareng IgM Positip HASIL NEGATIF

abdbdb

Hasilna teu valid

vsavasv

Dengue IgG/IgM/NS1


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produkkategori