page_banner

Kit Uji Nyalahgunakeun Narkoba

  • COC, OPI, MDMA, AMP, THC, BZO Hiji Lengkah Uji Narkoba Alat Uji Ciduh

    COC, OPI, MDMA, AMP, THC, BZO Hiji Lengkah Uji Narkoba Alat Uji Ciduh

    Alat Uji Narkoba Saliva mangrupikeun immunoassay kromatografi aliran gurat pikeun ngadeteksi Uji Narkoba dina Ciduh manusa.Tés ieu bakal ngadeteksi sanyawa séjén, mangga tingal tabel spésifik analitik dina sisipan pakét ieu.

  • OPI, MET, KET Hiji Lengkah Opiate Test Alat

    OPI, MET, KET Hiji Lengkah Opiate Test Alat

    OPI One Step Opiate Test Device (Urine) nyaéta immunoassay kromatografi aliran lateral pikeun deteksi Uji Narkoba dina cikiih manusa dina konsentrasi cut-off 2,000 ng/mL.Tés ieu bakal ngadeteksi sanyawa anu aya hubunganana, mangga tingal tabel spésifik analitik dina sisipan pakét ieu.Uji ieu ngan ukur masihan hasil tés analitik kualitatif awal.Métode kimia alternatif anu langkung spésifik kedah dianggo pikeun kéngingkeun hasil analitis anu dikonfirmasi.Kromatografi gas / spéktrometri massa (GC / MS) mangrupikeun metode konfirmasi anu dipikaresep.Pertimbangan klinis sareng pertimbangan profésional kedah diterapkeun kana sagala ubar tina hasil tés panyalahgunaan, khususna nalika hasil positip awal dianggo.

  • Multi ubar Test Panel kalawan CE ISO

    Multi ubar Test Panel kalawan CE ISO

    1 Merk: Funworld
    1 spésimén::cikiih
    Waktu maca:5 menit.
    Pek:Disaluyukeun

    PENYIMPANAN: 2-30°C

     

    Sertifikasi: CE, ISO 13485

    KOMPONEN KIT(Alat)
    · Alat tés
    ·pipettes disposable
    · Pakét sisipan

    The Rapid Response Drugs of Abuse Test Device mangrupikeun immunoassay visual anu gancang pikeun deteksi kualitatif, duga tina penyalahgunaan narkoba dina spésimén cikiih manusa dina konsentrasi cut-off anu didaptarkeun di handap ieu: