page_banner

Kit Test kasuburan

  • fFN Rapid Test Strip Produsén kalawan harga pangalusna

    fFN Rapid Test Strip Produsén kalawan harga pangalusna

    Merk: Funworld
    spésimén:
    sékrési heunceut
    Waktu maca:10 menit.
    Pek:20T
    PENYIMPANAN: 2-30°C
    KOMPONEN KIT(Alat)
    Tes dipak individualstrips
    Sapuan koleksi spésimén
    Spésimén éncér tube kalawan panyangga
    Pakét sisipan
    Tes gancang fibronektin fétal (fFN) (sékrési vagina) nyaéta alat tés immunochromatographic kualitatif anu diinterpretasi sacara visual pikeun ngadeteksi fFN dina sékrési heunceut nalika kakandungan, nyaéta protéin khusus anu sacara harfiah nahan orok anjeun dina tempatna dina rahim.Tés ieu dimaksudkeun pikeun panggunaan profésional pikeun ngabantosan ngadiagnosa pecahna mémbran fétal (ROM) dina ibu hamil.

  • Funworld fFN Rapid Test Alat pikeun borongan

    Funworld fFN Rapid Test Alat pikeun borongan

    Tes gancang fibronektin janin (fFN) (sékrési vagina) nyaéta diinterpretasi sacara visual, kualitatif.

    alat uji immunochromatographic pikeun deteksi fFN dina sékrési heunceut nalika kakandungan, nu mangrupakeun protéin husus nu sacara harfiah nahan orok anjeun dina tempat di rahim.Tés ieu dimaksudkeun pikeun panggunaan profésional pikeun ngabantosan ngadiagnosa pecahna mémbran fétal (ROM) dina ibu hamil.

  • LH One Step Ovulation Test Strip/Device (Urin)

    LH One Step Ovulation Test Strip/Device (Urin)

    The LH One Step Ovulation Test Strip (Urine) nyaéta immunoassay kromatografi gancang pikeun deteksi kualitatif hormon luteinizing (LH) dina cikiih pikeun ngabantosan deteksi ovulasi.

  • iGFBP-1 Alat Uji Rapid / Jalur

    iGFBP-1 Alat Uji Rapid / Jalur

    Protéin 1 (iGFBP-1) kawas insulin-kawas pertumbuhan faktor-mengikat protéin (sékrési heunceut) mangrupakeun visually diinterpretasi, alat uji immunochromatographic kualitatif pikeun deteksi iGFBP-1 dina sékrési heunceut nalika kakandungan, nu mangrupakeun spidol protéin utama cairan amniotic dina sampel heunceut.Tés ieu dimaksudkeun pikeun panggunaan profésional pikeun ngabantosan ngadiagnosa pecahna mémbran fétal (ROM) dina ibu hamil.

  • Alat Uji Kombo Kakandungan Hiji Lengkah hCG (Urin/Serum)

    Alat Uji Kombo Kakandungan Hiji Lengkah hCG (Urin/Serum)

    The hCG Hiji Lengkah Kakandungan Combo TeAlat st (Urin/Serum) diwangun ku strips serat kaca antibodi monoklonal ngalawan gonadotropin chorionic manusa (hCG), anti-mouse IgG mémbran selulosa nitrat padet jeung bonders of absorptive koloid emas - antibodi monoklonal ngalawan hCG.Éta ngadopsi prinsip metode sandwich antibodi ganda sareng immunochromatography pikeun nguji hCG dina cikiih sareng sérum.

    The hCG Hiji Lengkah Kakandungan Test Alat/jalur(Kiih) nyaéta gancang, hiji-aliran lateral undak immunoassay dina format alat pikeun deteksi kualitatif gonadotropin chorionic manusa (hCG) dina cikiih pikeun mantuan dina deteksi kakandungan.Tés ieu ngagunakeun kombinasi antibodi kalebet antibodi hCG monoklonal pikeun sacara selektif ngadeteksi tingkat hCG anu luhur.Assay dilakukeun ku cara nambihan cikiih kana sumur spesimen, sareng kéngingkeun hasil tina garis warna.

  • iGFBP-1 Alat Uji Rapid / Jalur

    iGFBP-1 Alat Uji Rapid / Jalur

    Protéin 1 (iGFBP-1) kawas insulin-kawas pertumbuhan faktor-mengikat protéin (sékrési heunceut) mangrupakeun visually diinterpretasi, alat uji immunochromatographic kualitatif pikeun deteksi iGFBP-1 dina sékrési heunceut nalika kakandungan, nu mangrupakeun spidol protéin utama cairan amniotic dina sampel heunceut.Tés ieu dimaksudkeun pikeun panggunaan profésional pikeun ngabantosan ngadiagnosa pecahna mémbran fétal (ROM) dina ibu hamil.

  • LH One Step Ovulation Test Strip/Device (Urin)

    LH One Step Ovulation Test Strip/Device (Urin)

    The LH One Step Ovulation Test Strip (Urine) nyaéta immunoassay kromatografi gancang pikeun deteksi kualitatif hormon luteinizing (LH) dina cikiih pikeun ngabantosan deteksi ovulasi.

  • hCG Hiji Lengkah Kakandungan Combo Alat Test

    hCG Hiji Lengkah Kakandungan Combo Alat Test

    1.1 Alat Uji Kombo Kakandungan Hiji Lengkah (Urin/Serum) hCG diwangun ku jalur serat gelas antibodi monoklonal ngalawan gonadotropin korionik manusa (hCG), mémbran selulosa nitrat padet anti-mouse IgG sareng beungkeutan emas koloid nyerep - antibodi monoklonal. ngalawan hCG.Éta ngadopsi prinsip metode sandwich antibodi ganda sareng immunochromatography pikeun nguji hCG dina cikiih sareng sérum.1.2 Alat Uji Kakandungan Hiji Lengkah (Urine) hCG mangrupikeun immunoassay aliran gurat hiji-lengkah dina format alat pikeun deteksi kualitatif gonadotropin chorionic manusa (hCG) dina cikiih pikeun ngabantosan deteksi kakandungan.Tés ieu ngagunakeun kombinasi antibodi kalebet antibodi hCG monoklonal pikeun sacara selektif ngadeteksi tingkat hCG anu luhur.Assay dilakukeun ku cara nambihan cikiih kana sumur spesimen, sareng kéngingkeun hasil tina garis warna.