page_banner

fFN

  • fFN Rapid Test Strip Produsén kalawan harga pangalusna

    fFN Rapid Test Strip Produsén kalawan harga pangalusna

    Merk: Funworld
    spésimén:
    sékrési heunceut
    Waktu maca:10 menit.
    Pek:20T
    PENYIMPANAN: 2-30°C
    KOMPONEN KIT(Alat)
    Tes dipak individualstrips
    Sapuan koleksi spésimén
    Spésimén éncér tube kalawan panyangga
    Pakét sisipan
    Tes gancang fibronektin fétal (fFN) (sékrési vagina) nyaéta alat tés immunochromatographic kualitatif anu diinterpretasi sacara visual pikeun ngadeteksi fFN dina sékrési heunceut nalika kakandungan, nyaéta protéin khusus anu sacara harfiah nahan orok anjeun dina tempatna dina rahim.Tés ieu dimaksudkeun pikeun panggunaan profésional pikeun ngabantosan ngadiagnosa pecahna mémbran fétal (ROM) dina ibu hamil.