page_banner

Filariasis

  • Alat Uji Rapid IgG/IgM Filariasis

    Alat Uji Rapid IgG/IgM Filariasis

    Alat Uji Rapid IgG / IgM Filariasis (Getih Sakabeh / Sérum / Plasma) mangrupikeun immunoassay aliran gurat pikeun deteksi sakaligus sareng diferensiasi parasit filaria anti-limfatik IgG sareng IgM (W. Bancrofti sareng B. Malayi) dina sérum manusa, plasma. atawa sakabeh getih.Tés ieu dimaksudkeun pikeun dianggo salaku tés saringan sareng salaku bantosan dina diagnosis inféksi ku parasit filaria limfatik.Sakur spésimén réaktif jeung Filariasis IgG/IgM Rapid Test kudu dikonfirmasi ku métode tés alternatif.