page_banner

FOB

  • Manusa Fecal Gaib Getih (FOB) Alat Uji Gancang

    Manusa Fecal Gaib Getih (FOB) Alat Uji Gancang

    Alat Uji Rapid FOB mangrupikeun immunoassay visual gancang pikeun deteksi presumptive kualitatif hémoglobin manusa dina spésimén fecal manusa.Kit ieu dimaksudkeun pikeun dianggo salaku bantosan dina diagnosis patologi gastrointestinal (gi) handap.

  • Jalur Uji Gaib Fecal Manusa (FOB).

    Jalur Uji Gaib Fecal Manusa (FOB).

    FOB Rapid Test Strip nyaéta immunoassay visual gancang pikeun deteksi presumptive kualitatif hémoglobin manusa dina spésimén fecal manusa.Kit ieu dimaksudkeun pikeun dianggo salaku bantosan dina diagnosis patologi gastrointestinal (gi) handap.