page_banner

HBsAg

  • Alat Uji Rapid HBsAg / Strip

    Alat Uji Rapid HBsAg / Strip

    The HBsAg Rapid Test Strip/Device(Whole Blood/Serum/Plasma)mangrupikeun immunoassay visual gancang pikeun deteksi presumptive kualitatif HBsAg dina sakabeh getih manusa, sérum, atawa spésimén plasma.Kit ieu dimaksudkeun pikeun dianggo salaku bantosan dina diagnosis inféksi HBV.

  • Alat Uji Rapid HBsAg (Getih Sakabeh/Serum/Plasma)

    Alat Uji Rapid HBsAg (Getih Sakabeh/Serum/Plasma)

    The HBsAg Rapid Test Strip / Alat nyaéta immunoassay visual gancang pikeun deteksi presumptive kualitatif HBsAg dina sakabeh getih manusa, sérum, atawa spésimén plasma.Kit ieu dimaksudkeun pikeun dianggo salaku bantosan dina diagnosis inféksi HBV.