page_banner

HCG

  • Alat Uji Kombo Kakandungan Hiji Lengkah hCG (Urin/Serum)

    Alat Uji Kombo Kakandungan Hiji Lengkah hCG (Urin/Serum)

    The hCG Hiji Lengkah Kakandungan Combo TeAlat st (Urin/Serum) diwangun ku strips serat kaca antibodi monoklonal ngalawan gonadotropin chorionic manusa (hCG), anti-mouse IgG mémbran selulosa nitrat padet jeung bonders of absorptive koloid emas - antibodi monoklonal ngalawan hCG.Éta ngadopsi prinsip metode sandwich antibodi ganda sareng immunochromatography pikeun nguji hCG dina cikiih sareng sérum.

    The hCG Hiji Lengkah Kakandungan Test Alat/jalur(Kiih) nyaéta gancang, hiji-aliran lateral undak immunoassay dina format alat pikeun deteksi kualitatif gonadotropin chorionic manusa (hCG) dina cikiih pikeun mantuan dina deteksi kakandungan.Tés ieu ngagunakeun kombinasi antibodi kalebet antibodi hCG monoklonal pikeun sacara selektif ngadeteksi tingkat hCG anu luhur.Assay dilakukeun ku cara nambihan cikiih kana sumur spesimen, sareng kéngingkeun hasil tina garis warna.