page_banner

HIV

  • HIV Ab / Ag Manusa Immunodeficiency Virus Rapid Test Kit

    HIV Ab / Ag Manusa Immunodeficiency Virus Rapid Test Kit

    Human Immunodeficiency Virus (HIV) Ab & P24 Ag Rapid Test Device (Whole Blood/Serum/Plasma) nyaéta immunoassay kromatografi gancang pikeun deteksi kualitatif antibodi pikeun HIV 1 jeung/atawa antigén HIV 2 jeung P24 dina sakabeh getih, sérum atawa plasma. .
    HIV nyaéta agén étiologis tina Acquired Immune Deficiency Syndrome (AIDS).Virion nyaéta
    dikurilingan ku amplop lipid anu diturunkeun tina mémbran sél inang.Sababaraha viral
    glikoprotein aya dina amplop.Unggal virus ngandung dua salinan génomik rasa positif
    RNA.HIV 1 geus diisolasi tina penderita AIDS jeung AIDS-patali kompléks, sarta ti
    jalma séhat kalawan resiko tinggi potensi ngamekarkeun AIDS.1 HIV 2 geus diisolasi ti Kulon
    Pasién AIDS Afrika sareng ti individu asimtomatik seropositif.2 Duanana HIV 1 sareng HIV 2
    nimbulkeun réspon imun.3 Detéksi antibodi HIV dina sérum, plasma atawa sakabeh getih nyaéta
    cara paling éfisién jeung umum pikeun nangtukeun naha hiji individu geus kakeunaan HIV
    sarta pikeun screening getih jeung produk getih pikeun HIV.4 Sanajan béda dina biologis maranéhanana
    karakter, kagiatan serological jeung runtuyan génom, HIV 1 jeung HIV 2 némbongkeun antigenic kuat
    cross-réactivity.5,6 Paling sérum HIV 2 positif bisa diidentifikasi ku ngagunakeun serological dumasar HIV 1.
    tés.Dogma prédiksi, kumaha oge, yén protéin viral kawas p24 kedah sahenteuna salaku alus spidol
    kagiatan panyakit HIV, upami diukur kalayan sensitipitas sareng akurasi anu cukup.
    Human Immunodeficiency Virus (HIV) Ab & P24 Ag Alat Uji Rapid (Sakabeh
    Getih/Serum/Plasma) nyaéta tés gancang pikeun sacara kualitatif ngadeteksi ayana antibodi ka HIV 1.
    jeung/atawa antigen HIV 2 jeung P24 dina sakabeh getih, sérum atawa specimen plasma.Tés ngagunakeun lateks
    konjugat sareng sababaraha protéin HIV rékombinan pikeun sacara selektif ngadeteksi antibodi kana HIV 1&2
    sarta antigen P24 dina sakabeh getih, sérum atawa plasma.
  • HIV 1/2/O Tri-line Human Immunodeficiency Virus Alat Uji Rapid/Strip

    HIV 1/2/O Tri-line Human Immunodeficiency Virus Alat Uji Rapid/Strip

    HIV 1/2/O Tri-line Human Immunodeficiency Virus Rapid Test Device/Strip (Getih Sakabeh/Serum/Plasma) nyaéta immunoassay kromatografi gancang pikeun deteksi kualitatif antibodi pikeun HIV-1, HIV-2, jeung Subtipe O dina sakabeh getih, sérum atawa plasma pikeun mantuan dina diagnosis inféksi HIV.

  • HIV 1&2 Human Immunodeficiency Virus Rapid Test Strip / Alat

    HIV 1&2 Human Immunodeficiency Virus Rapid Test Strip / Alat

    HIV 1/2 Human Immunodeficiency Virus Alat Uji Rapid/Strip (Getih Sakabeh/Serum/Plasma) nyaéta immunoassay kromatografi gancang pikeun deteksi kualitatif antibodi ka HIV 1 jeung/atawa HIV 2 dina sakabeh getih, sérum atawa plasma.