page_banner

IGFBP-1

  • iGFBP-1 Alat Uji Rapid / Jalur

    iGFBP-1 Alat Uji Rapid / Jalur

    Protéin 1 (iGFBP-1) kawas insulin-kawas pertumbuhan faktor-mengikat protéin (sékrési heunceut) mangrupakeun visually diinterpretasi, alat uji immunochromatographic kualitatif pikeun deteksi iGFBP-1 dina sékrési heunceut nalika kakandungan, nu mangrupakeun spidol protéin utama cairan amniotic dina sampel heunceut.Tés ieu dimaksudkeun pikeun panggunaan profésional pikeun ngabantosan ngadiagnosa pecahna mémbran fétal (ROM) dina ibu hamil.