page_banner

Kit Tés Panyakit Inféksi

  • HIV Ab / Ag Manusa Immunodeficiency Virus Rapid Test Kit

    HIV Ab / Ag Manusa Immunodeficiency Virus Rapid Test Kit

    Human Immunodeficiency Virus (HIV) Ab & P24 Ag Rapid Test Device (Whole Blood/Serum/Plasma) nyaéta immunoassay kromatografi gancang pikeun deteksi kualitatif antibodi pikeun HIV 1 jeung/atawa antigén HIV 2 jeung P24 dina sakabeh getih, sérum atawa plasma. .
    HIV nyaéta agén étiologis tina Acquired Immune Deficiency Syndrome (AIDS).Virion nyaéta
    dikurilingan ku amplop lipid anu diturunkeun tina mémbran sél inang.Sababaraha viral
    glikoprotein aya dina amplop.Unggal virus ngandung dua salinan génomik rasa positif
    RNA.HIV 1 geus diisolasi tina penderita AIDS jeung AIDS-patali kompléks, sarta ti
    jalma séhat kalawan resiko tinggi potensi ngamekarkeun AIDS.1 HIV 2 geus diisolasi ti Kulon
    Pasién AIDS Afrika sareng ti individu asimtomatik seropositif.2 Duanana HIV 1 sareng HIV 2
    nimbulkeun réspon imun.3 Detéksi antibodi HIV dina sérum, plasma atawa sakabeh getih nyaéta
    cara paling éfisién jeung umum pikeun nangtukeun naha hiji individu geus kakeunaan HIV
    sarta pikeun screening getih jeung produk getih pikeun HIV.4 Sanajan béda dina biologis maranéhanana
    karakter, kagiatan serological jeung runtuyan génom, HIV 1 jeung HIV 2 némbongkeun antigenic kuat
    cross-réactivity.5,6 Paling sérum HIV 2 positif bisa diidentifikasi ku ngagunakeun serological dumasar HIV 1.
    tés.Dogma prédiksi, kumaha oge, yén protéin viral kawas p24 kedah sahenteuna salaku alus spidol
    kagiatan panyakit HIV, upami diukur kalayan sensitipitas sareng akurasi anu cukup.
    Human Immunodeficiency Virus (HIV) Ab & P24 Ag Alat Uji Rapid (Sakabeh
    Getih/Serum/Plasma) nyaéta tés gancang pikeun sacara kualitatif ngadeteksi ayana antibodi ka HIV 1.
    jeung/atawa antigen HIV 2 jeung P24 dina sakabeh getih, sérum atawa specimen plasma.Tés ngagunakeun lateks
    konjugat sareng sababaraha protéin HIV rékombinan pikeun sacara selektif ngadeteksi antibodi kana HIV 1&2
    sarta antigen P24 dina sakabeh getih, sérum atawa plasma.
  • Chlamydia Rapid Test Alat Paket Selapkeun

    Chlamydia Rapid Test Alat Paket Selapkeun

    Alat Uji Rapid Chlamydia mangrupikeun immunoassay kromatografi gancang pikeun deteksi kualitatif Chlamydia trachomatis dina spésimén klinis pikeun ngabantosan diagnosis inféksi Chlamydia.

  • Cytomegalovirus One Step CMV IgG/IgM Rapid Test Device Package Insert

    Cytomegalovirus One Step CMV IgG/IgM Rapid Test Device Package Insert

    The One Step CMV IgG/IgM Rapid Test Device mangrupikeun tés aliran gurat kualitatif gancang anu dirancang pikeun deteksi kuantitif antibodi IgG sareng IgM kana Cytomegalovirus (CMV) dina sampel getih, sérum atanapi plasma manusa.

  • Dengue IgG / IgM Rapid Test Alat Paket Selapkeun

    Dengue IgG / IgM Rapid Test Alat Paket Selapkeun

    Virus dengue, kulawarga opat serotipe virus anu béda (Den 1,2,3,4), nyaéta virus RNA galur tunggal, amplop, sareng rasa positif.
    Tés éta ramah-pamaké, tanpa alat laboratorium anu pajeujeut, sareng ngabutuhkeun palatihan staf minimal.

  • Alat Uji Rapid IgG/IgM Filariasis

    Alat Uji Rapid IgG/IgM Filariasis

    Alat Uji Rapid IgG / IgM Filariasis (Getih Sakabeh / Sérum / Plasma) mangrupikeun immunoassay aliran gurat pikeun deteksi sakaligus sareng diferensiasi parasit filaria anti-limfatik IgG sareng IgM (W. Bancrofti sareng B. Malayi) dina sérum manusa, plasma. atawa sakabeh getih.Tés ieu dimaksudkeun pikeun dianggo salaku tés saringan sareng salaku bantosan dina diagnosis inféksi ku parasit filaria limfatik.Sakur spésimén réaktif jeung Filariasis IgG/IgM Rapid Test kudu dikonfirmasi ku métode tés alternatif.

  • H.Pylori Ab Rapid Test Alat / strip

    H.Pylori Ab Rapid Test Alat / strip

    H. Pylori Ab Rapid Test nyaéta immunoassay kromatografi gancang pikeun deteksi kualitatif antibodi pikeun H. Pylori dina sérum atawa plasma pikeun mantuan dina diagnosis H.

  • H.Pylori Ag Rapid Test

    H.Pylori Ag Rapid Test

    H. Pylori Ag Rapid Test Strip (Feces) nyaéta immunoassay kromatografi gancang pikeun deteksi kualitatif antigén ka H. Pylori dina tai pikeun mantuan dina diagnosis inféksi H. Pylori.

  • Alat Uji Rapid HBsAg / Strip

    Alat Uji Rapid HBsAg / Strip

    The HBsAg Rapid Test Strip/Device(Whole Blood/Serum/Plasma)mangrupikeun immunoassay visual gancang pikeun deteksi presumptive kualitatif HBsAg dina sakabeh getih manusa, sérum, atawa spésimén plasma.Kit ieu dimaksudkeun pikeun dianggo salaku bantosan dina diagnosis inféksi HBV.

  • Alat Uji Rapid HBsAg (Getih Sakabeh/Serum/Plasma)

    Alat Uji Rapid HBsAg (Getih Sakabeh/Serum/Plasma)

    The HBsAg Rapid Test Strip / Alat nyaéta immunoassay visual gancang pikeun deteksi presumptive kualitatif HBsAg dina sakabeh getih manusa, sérum, atawa spésimén plasma.Kit ieu dimaksudkeun pikeun dianggo salaku bantosan dina diagnosis inféksi HBV.

  • Alat Uji Rapid HCV

    Alat Uji Rapid HCV

    Alat Uji Rapid HCV (Getih Sakabeh / Sérum / Plasma) nyaéta immunoassay visual gancang pikeun deteksi presumptive kualitatif antibodi ka HCV dina sakabeh getih manusa, sérum atawa spésimén plasma.Kit ieu dimaksudkeun pikeun dianggo salaku bantosan dina diagnosis inféksi HCV.

  • HIV 1/2/O Tri-line Human Immunodeficiency Virus Alat Uji Rapid/Strip

    HIV 1/2/O Tri-line Human Immunodeficiency Virus Alat Uji Rapid/Strip

    HIV 1/2/O Tri-line Human Immunodeficiency Virus Rapid Test Device/Strip (Getih Sakabeh/Serum/Plasma) nyaéta immunoassay kromatografi gancang pikeun deteksi kualitatif antibodi pikeun HIV-1, HIV-2, jeung Subtipe O dina sakabeh getih, sérum atawa plasma pikeun mantuan dina diagnosis inféksi HIV.

  • HIV 1&2 Human Immunodeficiency Virus Rapid Test Strip / Alat

    HIV 1&2 Human Immunodeficiency Virus Rapid Test Strip / Alat

    HIV 1/2 Human Immunodeficiency Virus Alat Uji Rapid/Strip (Getih Sakabeh/Serum/Plasma) nyaéta immunoassay kromatografi gancang pikeun deteksi kualitatif antibodi ka HIV 1 jeung/atawa HIV 2 dina sakabeh getih, sérum atawa plasma.