page_banner

Leishmania

  • Alat Uji Rapid IgG/IgM Leishmania

    Alat Uji Rapid IgG/IgM Leishmania

    Leishmania IgG/IgM Rapid Test mangrupakeun immunoassay aliran gurat pikeun deteksi kualitatif antibodi kaasup IgG jeung IgM kana subspésiés Leishmania donovani (L. donovani), nu Visceral leishmaniasis sabab protozoa dina sérum manusa atawa plasma.Tés ieu dimaksudkeun pikeun dianggo salaku tés saringan sareng salaku bantosan dina diagnosis panyakit Visceral leishmaniasis.Sakur spésimén réaktif anu nganggo Leishmania IgG/IgM Rapid Test kedah dikonfirmasi ku metodeu tés alternatif.