page_banner

Malaria

  • Alat Uji Gancang Malaria Pf/Pv (Getih Sakabeh)

    Alat Uji Gancang Malaria Pf/Pv (Getih Sakabeh)

    Prinsip 1.Malaria Plasmodium Falciparum (Pf) Alat Uji Rapid/Strip Jalur Uji Rapid Malaria Pf (Getih Sakabeh) nyaéta immunoassay kromatografi gancang pikeun deteksi kualitatif plasmodium falciparum sirkulasi dina sakabeh getih.2. Alat Uji Rapid Malaria Pf/Pv Alat Uji Rapid Malaria Pf/Pv (Getih Sakabeh) nyaéta immunoassay kromatografi gancang pikeun deteksi kualitatif dua jenis sirkulasi Plasmodium falciparum (Pf) sareng Plasmodium vivax (Pv) sadayana. .