page_banner

Warta

  • Asam nukléat deteksi fluoresensi kuantitatif nilai Ct - parameter cinta-hate

    The "New Coronary Virus Pneumonia Diagnosis and Treatment Program (Trial Ninth Edition)" ngagunakeun deteksi asam nukléat nilai Ct ≥35 salaku salah sahiji dasar penting pikeun ngaleupaskeun manajemén isolasi atawa ngurangan.Janten, naon nilai Ct tina kit deteksi asam nukléat ngagambarkeun?Dupi...
    Maca deui
  • Pasar Nguji HPV

    Deteksi HPV mangrupikeun salah sahiji produk klinis anu paling seueur dianggo dina bidang diagnosis molekular, sareng éta mangrupikeun proyék anu saé pikeun produsén, agén sareng rumah sakit pikeun ngahasilkeun artos.Tina sudut pandang pangaturan, dua saringan kanker Cina saprak 2009 ngagaduhan syarat langsung pikeun deteksi volume ...
    Maca deui
  • Waspada "Virus Anyar"!

    Gelombang panas henteu suda, sareng "ngimpi buruk" usum gugur sareng usum tiris 2022 sigana ngadeukeutan léngkah-léngkah, sareng departemén kaséhatan di sababaraha nagara mimiti gugup.Mahkota anyar, cacar monyét, sareng influenza, tilu wabah ieu anu jalma ...
    Maca deui
  • Pad sampel, dimana immunochromatography dimimitian

    Réagen imunochromatographic mangrupikeun bata anu paling padet dina réagen immunodiagnostik.Sateuacan makuta énggal, seueur perusahaan ngandelkeun éta pikeun salamet, sareng salami makuta énggal, seueur perusahaan ngandelkeun éta pikeun go public.Saatos dua taun aplikasi sareng promosi, téknologi imm emas koloid ...
    Maca deui
  • Naon bedana PCR sareng qPCR?

    Dinten ieu, hayu urang ngobrol sakeudeung ngeunaan naon PCR na qPCR (fluoresensi kuantitatif PCR).PCR, ogé katelah réaksi ranté polimérase, nyaéta téknik biologi molekular anu digunakeun pikeun ngagedékeun fragmen DNA khusus.Ieu bisa dianggap salaku réplikasi DNA husus di luar organisme.Anu panggedéna ...
    Maca deui
  • Konsep Dasar: Sensitipitas Analitik

    1. Sensitipitas analitik (wates deteksi) 1. Konsentrasi analit panghandapna anu dideteksi nyaeta sensitipitas analitik atawa wates deteksi sistem deteksi.Wates konsentrasi ieu penting pisan pikeun nguji narkoba di pangadilan, sareng penting pisan pikeun ngarepkeun yén tés bakal terang ...
    Maca deui
  • Penting!Cacar monyét nyebar ka 65 nagara di sakumna dunya WHO tiasa nyatakeun pandémik!

    Mahkota BA.5 anyar parantos nempatkeun seueur nagara dina suasana hariwang ngalawan gelombang katujuh wabah.Wabah anu sanés ogé peryogi urang sadar-éta cacar monyét.Inféksi Monkeypox terus naék sareng sumebar ka 65 nagara di sakumna dunya.Organisasi Kaséhatan Dunia ...
    Maca deui
  • Trojan.psw.BA.5

    Dina usum panas kahiji sanggeus unblocking, panonpoé geus kungsi jadi geulis, jeung dulur nyokot kulawarga jeung kulawarga maranéhanana indit jeung ngojay di danau.Nanging, para ahli kaséhatan di sakumna dunya parantos waspada, sareng Omicron BA5, anu ayeuna katépaan langkung gancang tibatan varian sanés ...
    Maca deui
  • COVID-19: BA.4 jeung BA.5

    BA.4 jeung BA.5 surging global sabab nyebarkeun gancang ti varian kaprah séjén (utamana BA.2, nu ngabalukarkeun lonjakan dina kasus mimiti taun).Naon BA.4 jeung BA.5?Dua varian leuwih mirip BA.2 ti galur BA.1 anu ngabalukarkeun gelombang wabah Omicron di m...
    Maca deui
  • Hal ngeunaan Emas koloid

    Aplikasi pangheubeulna tina emas koloid dina ubar nyaéta pikeun labél antigén pikeun observasi mikroskop éléktron, utamana sabab bisa ngagabungkeun jeung antigén, antibodi, gula, jeung asam nukléat.Aya ogé seueur aplikasi dina biomedicine, sapertos pangiriman ubar, terapi gen, jsb.
    Maca deui
  • Cina Homelife Brazil Trade Fair

    Halo Babaturan, Kami ngahadiran Pameran Perdagangan China Homelife Brazil.Dipangaruhan ku wabah, kahirupan urang sapopoé dipangaruhan.Urang moal bisa ka mana-mana bébas saperti baheula.Tapi urang boga solusi anyar pikeun ngalakukeun bisnis urang, ku attending Trade Fair ieu, urang bisa ngobrol jeung anjeun sanajan urang di imah.Neuteup...
    Maca deui
  • CINA ( MESIR ) PAMERAN DAGANG

    CINA ( MESIR ) PAMERAN DAGANG

    Dina wabah, Dina raraga mawa kualitas luhur test kit gancang ka rahayat dunya.Hangzhou Funworld Biotéhnologi Co., Ltd milu deui CHINA (EGYPT) TRADE FAIR.1. dimana lokasi jeung waktu paméran?Alamat El Nasr Rd.Nasr City, Kairo Governorate Kairo, EgyptTi...
    Maca deui