page_banner

Pasar Nguji HPV

Pasar Nguji HPV

Deteksi HPV mangrupikeun salah sahiji produk klinis anu paling seueur dianggo dina bidang diagnosis molekular, sareng éta mangrupikeun proyék anu saé pikeun produsén, agén sareng rumah sakit pikeun ngahasilkeun artos.
Tina sudut pandang pangaturan, dua saringan kanker Cina saprak 2009 ngagaduhan syarat langsung pikeun volume deteksi sareng sinyalna.Dina Juli, WHO ngarilis tungtunan screening kanker cervical panganyarna, suggesting yén awéwé kudu ngamimitian screening dina yuswa 30, sarta HPV mangrupa pilihan kahiji.Saringan primér DNA, saringan unggal 5-10 taun.
Tina sudut pandang téknis, PCR, hibridisasi, sequencing, spéktrométri massa, sareng microarray rada sababaraha.Keragaman téknologi nyiptakeun rupa-rupa platform deteksi.
Tina sudut pandang produk, produk deteksi DNA HPV parantos ngalaman parobihan tina henteu ngetikkeun, ngetik parsial (16/18), ngetikkeun diperpanjang (16/18/45/31, jsb) kana ngetik sareng kuantifikasi;nalika merek internasional Nalika nekenkeun kriteria nilai cutoff, ketak pinuh langsung ku produsén domestik ngadominasi.
Dasar sadaya ieu signifikan sacara klinis jelas: inféksi pengkuh virus HPV résiko luhur nyaéta palaku utama dina ngabalukarkeun kanker serviks, kanker nu bisa dicegah awal jeung diperkirakeun ngaleungitkeun.
Kami ogé nyobian nerapkeun téknologi anyar pikeun asup kana widang ieu, sareng produk kami bakal pas.


waktos pos: Sep-01-2022