page_banner

Warta pausahaan

  • CINA ( MESIR ) PAMERAN DAGANG

    CINA ( MESIR ) PAMERAN DAGANG

    Dina wabah, Dina raraga mawa kualitas luhur test kit gancang ka rahayat dunya.Hangzhou Funworld Biotéhnologi Co., Ltd milu deui CHINA (EGYPT) TRADE FAIR.1. dimana lokasi jeung waktu paméran?Alamat El Nasr Rd.Nasr City, Kairo Governorate Kairo, EgyptTi...
    Maca deui
  • Awas!Demam berdarah peupeus di sababaraha nagara!

    Awas!Demam berdarah peupeus di sababaraha nagara!

    Numutkeun Organisasi Kaséhatan Dunia (WHO), wabah demam berdarah lumangsung di Sao Tome sareng Principe.Jumlahna aya 103 kasus demam berdarah dilaporkeun ti 15 April dugi ka 17 Mei, anu mangrupikeun wabah demam berdarah anu munggaran dilaporkeun di nagara éta.Numutkeun data ti Menteri Brasil ...
    Maca deui
  • Kami Berhasil Lulus Sertipikat CE (Uji Diri)

    Kami Berhasil Lulus Sertipikat CE (Uji Diri)

    Anyar-anyar ieu, Alat Uji Rapid Antigen SARS-Cov-2 (Uji Diri) anu dikembangkeun sacara mandiri ku Hangzhou Funworld Biological Co., Ltd., suksés nampi sertipikat uji diri EU CE.Persetujuan sertifikasi ieu hartosna yén Alat Uji Rapid Antigen SARS-Cov-2 (Uji Diri) dikembangkeun ku ...
    Maca deui
  • Wilujeng , Hangzhou Funworld Biotech Co., Ltd Suksés Lulus HSC EU

    Wilujeng , Hangzhou Funworld Biotech Co., Ltd Suksés Lulus HSC EU

    Ayeuna, aya loba produk pikeun deteksi gancang crowns anyar dina pasaran.Ratusan produk didaptarkeun dina daptar réagen deteksi gancang pikeun antigén makuta anyar COVID-19 dina halaman wéb resmi EU, anu sadayana ngagaduhan sertifikasi CE.Atas dasar ieu, HSC EU parantos nempatkeun ...
    Maca deui
  • Sampai jumpa di China Homelife Indonesia 2022

    Sampai jumpa di China Homelife Indonesia 2022

    Sampai jumpa di China Homelife Indonesia 2022 CHINA Homelife Indonesia, gabung kami!Supplier Top & conto gratis, sadayana dina paméran ieu!Hangzhou Funworld Biotéhnologi Co., Ltd., salaku supplier profésional pikeun nguji in vitro ieu diondang ka par ...
    Maca deui
  • Pameran dina Pameran Dagang 2021 Méksiko

    Pameran dina Pameran Dagang 2021 Méksiko

    Dina jaman pasca-épidémik global, China homelife Mexico, salah sahiji paméran pangbadagna diayakeun ti Cina di Mexico, bakal balik ti Désémber 14-16.Leuwih ti 240 exhibitors Cina bakal mawa rébuan produk papanggih d purchasing lokal ...
    Maca deui
  • Pameran dina Pameran Dagang 2021 POLAND

    Pameran dina Pameran Dagang 2021 POLAND

    Pameran Dagang Cina (Polandia) parantos dilaksanakeun ti saprak 2012 sareng parantos janten platform penting pikeun perdagangan antara Cina sareng nagara Éropa Tengah sareng Wétan.Beuki loba produk Cina kualitas luhur geus diasupkeun Polandia sarta Éropa Tengah jeung Wétan ngaliwatan adil, ...
    Maca deui
  • Perusahaan suksés ngaluluskeun Sertipikat Is013485 sareng CE

    Perusahaan suksés ngaluluskeun Sertipikat Is013485 sareng CE

    Kualitas munggaran ngalibatkeun sadaya tautan sareng widang manufaktur, penjualan sareng jasa kami;Hangzhou Funworld Biotech Co., Ltd parantos ngadamel dokumen sistem manajemen kualitas anu lengkep, ngarumuskeun standar produk komprehensif, dokumén prosés, manufaktur produk, sareng ...
    Maca deui
  • Perusahaan otorisasi gaduh sababaraha sertipikat patén modél utiliti

    Hangzhou Funworld Biotech Co., Ltd komitmen pikeun panalungtikan mandiri sareng pamekaran produk sareng akumulasi téknologi, sareng parantos ngadegkeun tim panalungtikan sareng pamekaran kalayan sumanget inovatif sareng kamampuan pioneering.Funworld R&D Center ngumpulkeun t ...
    Maca deui