page_banner

warta paméran

  • Cina Homelife Brazil Trade Fair

    Halo Babaturan, Kami ngahadiran Pameran Perdagangan China Homelife Brazil.Dipangaruhan ku wabah, kahirupan urang sapopoé dipangaruhan.Urang moal bisa ka mana-mana bébas saperti baheula.Tapi urang boga solusi anyar pikeun ngalakukeun bisnis urang, ku attending Trade Fair ieu, urang bisa ngobrol jeung anjeun sanajan urang di imah.Neuteup...
    Maca deui
  • CINA ( MESIR ) PAMERAN DAGANG

    CINA ( MESIR ) PAMERAN DAGANG

    Dina wabah, Dina raraga mawa kualitas luhur test kit gancang ka rahayat dunya.Hangzhou Funworld Biotéhnologi Co., Ltd milu deui CHINA (EGYPT) TRADE FAIR.1. dimana lokasi jeung waktu paméran?Alamat El Nasr Rd.Nasr City, Kairo Governorate Kairo, EgyptTi...
    Maca deui
  • Awas!Demam berdarah peupeus di sababaraha nagara!

    Awas!Demam berdarah peupeus di sababaraha nagara!

    Numutkeun Organisasi Kaséhatan Dunia (WHO), wabah demam berdarah lumangsung di Sao Tome sareng Principe.Jumlahna aya 103 kasus demam berdarah dilaporkeun ti 15 April dugi ka 17 Mei, anu mangrupikeun wabah demam berdarah anu munggaran dilaporkeun di nagara éta.Numutkeun data ti Menteri Brasil ...
    Maca deui
  • Kami Berhasil Lulus Sertipikat CE (Uji Diri)

    Kami Berhasil Lulus Sertipikat CE (Uji Diri)

    Anyar-anyar ieu, Alat Uji Rapid Antigen SARS-Cov-2 (Uji Diri) anu dikembangkeun sacara mandiri ku Hangzhou Funworld Biological Co., Ltd., suksés nampi sertipikat uji diri EU CE.Persetujuan sertifikasi ieu hartosna yén Alat Uji Rapid Antigen SARS-Cov-2 (Uji Diri) dikembangkeun ku ...
    Maca deui
  • Wilujeng , Hangzhou Funworld Biotech Co., Ltd Suksés Lulus HSC EU

    Wilujeng , Hangzhou Funworld Biotech Co., Ltd Suksés Lulus HSC EU

    Ayeuna, aya loba produk pikeun deteksi gancang crowns anyar dina pasaran.Ratusan produk didaptarkeun dina daptar réagen deteksi gancang pikeun antigén makuta anyar COVID-19 dina halaman wéb resmi EU, anu sadayana ngagaduhan sertifikasi CE.Atas dasar ieu, HSC EU parantos nempatkeun ...
    Maca deui