page_banner

Produk

  • HIV Ab / Ag Manusa Immunodeficiency Virus Rapid Test Kit

    HIV Ab / Ag Manusa Immunodeficiency Virus Rapid Test Kit

    Human Immunodeficiency Virus (HIV) Ab & P24 Ag Rapid Test Device (Whole Blood/Serum/Plasma) nyaéta immunoassay kromatografi gancang pikeun deteksi kualitatif antibodi pikeun HIV 1 jeung/atawa antigén HIV 2 jeung P24 dina sakabeh getih, sérum atawa plasma. .
    HIV nyaéta agén étiologis tina Acquired Immune Deficiency Syndrome (AIDS).Virion nyaéta
    dikurilingan ku amplop lipid anu diturunkeun tina mémbran sél inang.Sababaraha viral
    glikoprotein aya dina amplop.Unggal virus ngandung dua salinan génomik rasa positif
    RNA.HIV 1 geus diisolasi tina penderita AIDS jeung AIDS-patali kompléks, sarta ti
    jalma séhat kalawan resiko tinggi potensi ngamekarkeun AIDS.1 HIV 2 geus diisolasi ti Kulon
    Pasién AIDS Afrika sareng ti individu asimtomatik seropositif.2 Duanana HIV 1 sareng HIV 2
    nimbulkeun réspon imun.3 Detéksi antibodi HIV dina sérum, plasma atawa sakabeh getih nyaéta
    cara paling éfisién jeung umum pikeun nangtukeun naha hiji individu geus kakeunaan HIV
    sarta pikeun screening getih jeung produk getih pikeun HIV.4 Sanajan béda dina biologis maranéhanana
    karakter, kagiatan serological jeung runtuyan génom, HIV 1 jeung HIV 2 némbongkeun antigenic kuat
    cross-réactivity.5,6 Paling sérum HIV 2 positif bisa diidentifikasi ku ngagunakeun serological dumasar HIV 1.
    tés.Dogma prédiksi, kumaha oge, yén protéin viral kawas p24 kedah sahenteuna salaku alus spidol
    kagiatan panyakit HIV, upami diukur kalayan sensitipitas sareng akurasi anu cukup.
    Human Immunodeficiency Virus (HIV) Ab & P24 Ag Alat Uji Rapid (Sakabeh
    Getih/Serum/Plasma) nyaéta tés gancang pikeun sacara kualitatif ngadeteksi ayana antibodi ka HIV 1.
    jeung/atawa antigen HIV 2 jeung P24 dina sakabeh getih, sérum atawa specimen plasma.Tés ngagunakeun lateks
    konjugat sareng sababaraha protéin HIV rékombinan pikeun sacara selektif ngadeteksi antibodi kana HIV 1&2
    sarta antigen P24 dina sakabeh getih, sérum atawa plasma.
  • COC, OPI, MDMA, AMP, THC, BZO Hiji Lengkah Uji Narkoba Alat Uji Ciduh

    COC, OPI, MDMA, AMP, THC, BZO Hiji Lengkah Uji Narkoba Alat Uji Ciduh

    Alat Uji Narkoba Saliva mangrupikeun immunoassay kromatografi aliran gurat pikeun ngadeteksi Uji Narkoba dina Ciduh manusa.Tés ieu bakal ngadeteksi sanyawa séjén, mangga tingal tabel spésifik analitik dina sisipan pakét ieu.

  • OPI, MET, KET Hiji Lengkah Opiate Test Alat

    OPI, MET, KET Hiji Lengkah Opiate Test Alat

    OPI One Step Opiate Test Device (Urine) nyaéta immunoassay kromatografi aliran lateral pikeun deteksi Uji Narkoba dina cikiih manusa dina konsentrasi cut-off 2,000 ng/mL.Tés ieu bakal ngadeteksi sanyawa anu aya hubunganana, mangga tingal tabel spésifik analitik dina sisipan pakét ieu.Uji ieu ngan ukur masihan hasil tés analitik kualitatif awal.Métode kimia alternatif anu langkung spésifik kedah dianggo pikeun kéngingkeun hasil analitis anu dikonfirmasi.Kromatografi gas / spéktrometri massa (GC / MS) mangrupikeun metode konfirmasi anu dipikaresep.Pertimbangan klinis sareng pertimbangan profésional kedah diterapkeun kana sagala ubar tina hasil tés panyalahgunaan, khususna nalika hasil positip awal dianggo.

  • Alat Uji Rapid Antigén SARS-CoV-2 (Ciduh)

    Alat Uji Rapid Antigén SARS-CoV-2 (Ciduh)

    Dimaksudkeun pamakéan Alat SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test mangrupakeun immunoassay visual gancang pikeun kualitatif, deteksi duga antigén SARS-CoV-2 formulir nasal swabs spésimén.Tés ieu dimaksudkeun pikeun dianggo salaku bantosan dina diagnosis diferensial gancang tina inféksi virus SARS-CoV-2 akut.PRINSIP Deteksi SARS-COV-2 ngadopsi prinsip metode sandwich antibodi ganda sareng immunochromatography emas koloid pikeun sacara kualitatif ngadeteksi antigen SARS-COV-2 dina Nasopharyng manusa ...
  • Alat Uji Rapid Antigén SARS-CoV-2 (Uji Diri)

    Alat Uji Rapid Antigén SARS-CoV-2 (Uji Diri)

    Alat Uji Rapid Antigen SARS-CoV-2 mangrupikeun immunoassay visual gancang pikeun deteksi kualitatif, dugaan antigén SARS-CoV-2 ngabentuk spésimén swab Nasal.Sampel swab nasal tiasa dikumpulkeun ku jalma anu umurna 15-70 taun.Jalma anu umurna antara 15 sareng 70 taun anu henteu tiasa ngumpulkeun conto ku nyalira tiasa dibantuan ku déwasa sanés.tés dimaksudkeun pikeunselUji-f dianggo salaku bantosan dina diagnosis diferensial gancang tina inféksi virus SARS-CoV-2 akut.

  • Multi ubar Test Panel kalawan CE ISO

    Multi ubar Test Panel kalawan CE ISO

    1 Merk: Funworld
    1 spésimén::cikiih
    Waktu maca:5 menit.
    Pek:Disaluyukeun

    PENYIMPANAN: 2-30°C

     

    Sertifikasi: CE, ISO 13485

    KOMPONEN KIT(Alat)
    · Alat tés
    ·pipettes disposable
    · Pakét sisipan

    The Rapid Response Drugs of Abuse Test Device mangrupikeun immunoassay visual anu gancang pikeun deteksi kualitatif, duga tina penyalahgunaan narkoba dina spésimén cikiih manusa dina konsentrasi cut-off anu didaptarkeun di handap ieu:

     

     

  • fFN Rapid Test Strip Produsén kalawan harga pangalusna

    fFN Rapid Test Strip Produsén kalawan harga pangalusna

    Merk: Funworld
    spésimén:
    sékrési heunceut
    Waktu maca:10 menit.
    Pek:20T
    PENYIMPANAN: 2-30°C
    KOMPONEN KIT(Alat)
    Tes dipak individualstrips
    Sapuan koleksi spésimén
    Spésimén éncér tube kalawan panyangga
    Pakét sisipan
    Tes gancang fibronektin fétal (fFN) (sékrési vagina) nyaéta alat tés immunochromatographic kualitatif anu diinterpretasi sacara visual pikeun ngadeteksi fFN dina sékrési heunceut nalika kakandungan, nyaéta protéin khusus anu sacara harfiah nahan orok anjeun dina tempatna dina rahim.Tés ieu dimaksudkeun pikeun panggunaan profésional pikeun ngabantosan ngadiagnosa pecahna mémbran fétal (ROM) dina ibu hamil.

  • Funworld fFN Rapid Test Alat pikeun borongan

    Funworld fFN Rapid Test Alat pikeun borongan

    Tes gancang fibronektin janin (fFN) (sékrési vagina) nyaéta diinterpretasi sacara visual, kualitatif.

    alat uji immunochromatographic pikeun deteksi fFN dina sékrési heunceut nalika kakandungan, nu mangrupakeun protéin husus nu sacara harfiah nahan orok anjeun dina tempat di rahim.Tés ieu dimaksudkeun pikeun panggunaan profésional pikeun ngabantosan ngadiagnosa pecahna mémbran fétal (ROM) dina ibu hamil.

  • Alat Uji Rapid Antigén Spésifik Prostat / Strip (Getih / Sérum / Plasma)

    Alat Uji Rapid Antigén Spésifik Prostat / Strip (Getih / Sérum / Plasma)

    Antigen spésifik prostat (PSA) dihasilkeun ku kelenjar prostat sareng sél endothelial.Éta glikoprotein ranté tunggal kalayan beurat molekular kira-kira 34 kDa.1 PSA aya dina tilu bentuk utama anu beredar dina sérum.Bentuk ieu PSA bébas, PSA kabeungkeut α1-Antichymotrypsin (PSA-ACT) jeung PSA complexed kalawan α2-macroglobulin (PSA-MG).2

  • Alat Uji Rapid Ferritin (sakabeh getih / sérum / plasma)

    Alat Uji Rapid Ferritin (sakabeh getih / sérum / plasma)

    Alat Uji Rapid Ferritin Manusa (Getih / Sérum / Plasma) mangrupikeun immunoassay kromatografi gancang pikeun deteksi kualitatif Ferritin manusa dina getih manusa, sérum sareng plasma.

  • Manusa Fecal Gaib Getih (FOB) Alat Uji Gancang

    Manusa Fecal Gaib Getih (FOB) Alat Uji Gancang

    Alat Uji Rapid FOB mangrupikeun immunoassay visual gancang pikeun deteksi presumptive kualitatif hémoglobin manusa dina spésimén fecal manusa.Kit ieu dimaksudkeun pikeun dianggo salaku bantosan dina diagnosis patologi gastrointestinal (gi) handap.

  • Jalur Uji Gaib Fecal Manusa (FOB).

    Jalur Uji Gaib Fecal Manusa (FOB).

    FOB Rapid Test Strip nyaéta immunoassay visual gancang pikeun deteksi presumptive kualitatif hémoglobin manusa dina spésimén fecal manusa.Kit ieu dimaksudkeun pikeun dianggo salaku bantosan dina diagnosis patologi gastrointestinal (gi) handap.