page_banner

ROTA

  • Alat Uji Rapid Adenovirus

    Alat Uji Rapid Adenovirus

    Alat Uji Rapid Adenovirus (Feces) nyaéta immunoassay visual gancang pikeun deteksi presumptive kualitatif adenovirus dina spésimén fecal manusa.Kit ieu dimaksudkeun pikeun dianggo salaku bantosan dina diagnosis inféksi adenovirus.

  • Rotavirus/Adenovirus Combo Alat Uji Rapid

    Rotavirus/Adenovirus Combo Alat Uji Rapid

    Rotavirus/Adenovirus Combo Rapid Test Device (Feces) mangrupakeun immunoassay visual gancang pikeun deteksi presumptive kualitatif rotavirus jeung adenovirus dina spésimén fecal manusa.Kit ieu dimaksudkeun pikeun dianggo salaku bantosan dina diagnosis inféksi rotavirus sareng adenovirus.