page_banner

S. tipus/S.Para typhi Ag Rapid Test Alat

S. tipus/S.Para typhi Ag Rapid Test Alat

S. typhoid/S.Para typhi Ag Rapid Test Device (Feces) mangrupakeun immunoassay aliran gurat pikeun deteksi simultaneous sarta diferensiasi Salmonella typhi na Salmonella P. Typhoid dina tai.


Rincian produk

Tag produk

Prinsipna

S. typhoid/S.Para typhi Ag Rapid Test Device (Feces) nyaéta immunoassay kromatografi aliran gurat.Kaset tés diwangun ku: 1) pad conjugate warna burgundy ngandung S.typhoid/S.antibodi Para typhi conjugated kalawan emas koloid, 2) strip mémbran nitroselulosa ngandung dua pita test (S. typhoid / S. Para typhi pita) jeung pita kontrol (band C).Pita S. typhoid tos dilapis ku monoklonal anti- S. typhoid pikeun ngadeteksi S. typhoid Ag, S. Para typhi band tos dilapis ku réagen pikeun ngadeteksi S. Para typhi Ag, sareng pita C. tos dilapis ku IgG anti mouse kambing.

Nalika volume spésimén tés anu nyukupan dikaluarkeun kana sumur sampel kasét, spésimén tés migrasi ku aksi kapiler ngalangkungan kaset tés.S. typhoid Ag lamun aya dina specimen sabar bakal ngabeungkeut S. typhoid Ab conjugates.Imunokompleks ieu lajeng kawengku dina mémbran ku antibodi S. typhoid pre-coated, ngabentuk pita S. typhoid warna burgundy, nunjukkeun hasil tés S. typhoid positif.

S.Para typhi Ag lamun aya dina specimen sabar bakal ngabeungkeut S. Para typhi Ab conjugates.Imunokompleks ieu lajeng kawengku ku S. Para typhi Ab tos coated dina mémbran, ngabentuk burgundy berwarna pita S. Para typhi Ab, nunjukkeun hasil tés positif S. Para typhi Ab.Henteuna pita tés nunjukkeun hasil négatip.Tés éta ngandung kontrol internal (band C) anu kedah nunjukkeun pita warna burgundy tina immunocomplex kambing anti Mouse IgG/Mouse IgG-emas conjugate paduli perkembangan warna dina salah sahiji pita uji.

Upami teu kitu, hasil tés teu valid sareng spésimén kedah diuji deui sareng alat anu sanés.

Prosedur Assay

Bawa tés, spésimén, panyangga sareng/atawa kadali kana suhu kamar (15-30 ° C) sateuacan dianggo.

1. Koléksi spésimén sareng pra-perlakuan:
1) Unscrew jeung cabut applicator tube éncér.Kade ulah tumpah atanapi spatter solusi tina tabung.Kumpulkeun spésimén ku nyelapkeun iteuk aplikator sahenteuna sahenteuna
3 situs béda tina tai.
2) Teundeun applicator deui kana tabung jeung screw cap pageuh.Kade ulah megatkeun ujung tabung éncér.
3) Ngocok tabung ngumpulkeun specimen vigorously pikeun nyampur specimen jeung panyangga ékstraksi.Spésimén anu disiapkeun dina tabung pangumpulan spésimén tiasa disimpen salami 6 bulan dina suhu -20 ° C upami henteu diuji dina 1 jam saatos persiapan.

2. Nguji
1) Cabut tés tina kantong anu disegel, teras teundeun dina permukaan anu bersih.Labél tés sareng idéntifikasi pasien atanapi kontrol.Pikeun meunangkeun hasil nu pangsaena, assay kudu dipigawé dina hiji jam.
2) Ngagunakeun salembar kertas tisu, cabut ujung tube éncér.Tahan tabung vertikal sarta dispense 3 tetes solusi kana spésimén sumur (S) alat uji.
Hindarkeun nangkep gelembung hawa dina sumur spésimén (S), sareng ulah leupaskeun solusi naon waé dina jandela observasi.
Nalika tés mimiti jalan, anjeun bakal ningali warna ngalih ka mémbran.
3. Ngadagoan band berwarna (s) mucunghul.Hasilna kedah dibaca dina 10 menit.Ulah napsirkeun hasilna saatos 20 menit.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami