page_banner

Alat Uji Gancang Antibodi SARS-CoV-2 Neutralizing

Alat Uji Gancang Antibodi SARS-CoV-2 Neutralizing

Kaset Uji Rapid Antibodi nétralisasi SARS-CoV-2 mangrupikeun immunoassay kromatografi gancang pikeun deteksi kualitatif nétralisasi antibodi ka SARS-CoV-2 dina getih manusa, sérum, atanapi plasma salaku bantosan dina diagnosis ayana antibodi nétralisasi. ka SARS-CoV-2.


Rincian produk

Tag produk

KOMPONEN KIT

Alat tés anu dibungkus sacara individu Tiap alat ngandung strip kalawan conjugates berwarna jeung réagen réaktif tos sumebar di wewengkon pakait.
pipettes disposable Pikeun nambahkeun spésimén ngagunakeun
panyangga Fosfat buffered saline jeung pangawét
Pakét sisipan Pikeun instruksi operasi

PROSEDUR ASSAY

Cicingkeun spésimén sareng komponén tés kana suhu kamar Campurkeun spésimén sateuacana diuji saatos dilebur.Teundeun alat uji dina tempat anu bersih, datar.

Pikeun sampel getih kapilér sakabeh:
Pikeun ngagunakeun tabung kapiler: Eusian tabung kapiler sareng mindahkeun kira-kira 25 µL (atanapi 1 tetes) specimen getih sadayana ramo kana sumur (S) alat uji, teras tambahkeun 1 tetes (kira-kira 30 µL) Éncér Sampel langsung. kana sumur sampel.

Pikeun sampel getih sakabeh:
Eusian dropper kalawan specimen lajeng mindahkeun 1 tetes (kira 25 µL) specimen kana sumur sampel.Pastikeun yén teu aya gelembung hawa.Lajeng mindahkeun 1 tetes (kira-kira 30 µL) tina Sample Diluent langsung kana sumur sampel.

Pikeun sampel Plasma / Sérum:
Eusian dropper kalawan specimen lajeng mindahkeun 25 µL specimen kana sumur sampel.Pastikeun yén teu aya gelembung hawa.Lajeng mindahkeun 1 tetes (kira-kira 30 µL) tina Sample Diluent langsung kana sumur sampel.

Nyetél timer.Baca hasilna dina 10 menit.Entong maca hasil saatos 20 menit.

Pikeun ngahindarkeun kabingungan, piceun alat tés saatos napsirkeun hasilna.

HASIL ASSAY

SA21FBD

TINDAKAN PANCEGAHAN

1.For profésional pamakéan diagnostik in vitro wungkul.

2. Ulah make sanggeus tanggal béakna dituduhkeun dina iket.Entong nganggo tés upami kantong foil rusak.Entong nganggo deui tés.

3.The ékstraksi solusi réagen ngandung leyuran uyah lamun leyuran kontak kulit atawa panon, siram kalawan jumlah copious cai.

4.Avoid cross-kontaminasi spésimén ku cara maké wadah koleksi specimen anyar pikeun tiap specimen diala.

5.Baca sakabéh prosedur taliti saméméh nguji.

6. Entong tuang, nginum atanapi ngaroko di daérah dimana spésimén sareng kitna. Kaset Uji Rapid Antibodi Netralisasi SARS-CoV-2 parantos diuji pikeun virus anti-influenza A, virus anti-influenza B, anti-RSV, anti -Adenovirus, HBsAb, anti-Syphilis, anti-H.Pylori, anti-HIV, anti-HCV sareng spésimén positip HAMA.Hasilna nunjukkeun henteu aya réaktivitas silang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami