page_banner

Kit Uji Gancang SARS-COV-2

  • Alat Uji Rapid Antigén SARS-CoV-2 (Ciduh)

    Alat Uji Rapid Antigén SARS-CoV-2 (Ciduh)

    Dimaksudkeun pamakéan Alat SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test mangrupakeun immunoassay visual gancang pikeun kualitatif, deteksi duga antigén SARS-CoV-2 formulir nasal swabs spésimén.Tés ieu dimaksudkeun pikeun dianggo salaku bantosan dina diagnosis diferensial gancang tina inféksi virus SARS-CoV-2 akut.PRINSIP Deteksi SARS-COV-2 ngadopsi prinsip metode sandwich antibodi ganda sareng immunochromatography emas koloid pikeun sacara kualitatif ngadeteksi antigen SARS-COV-2 dina Nasopharyng manusa ...
  • Alat Uji Rapid Antigén SARS-CoV-2 (Uji Diri)

    Alat Uji Rapid Antigén SARS-CoV-2 (Uji Diri)

    Alat Uji Rapid Antigen SARS-CoV-2 mangrupikeun immunoassay visual gancang pikeun deteksi kualitatif, dugaan antigén SARS-CoV-2 ngabentuk spésimén swab Nasal.Sampel swab nasal tiasa dikumpulkeun ku jalma anu umurna 15-70 taun.Jalma anu umurna antara 15 sareng 70 taun anu henteu tiasa ngumpulkeun conto ku nyalira tiasa dibantuan ku déwasa sanés.tés dimaksudkeun pikeunselUji-f dianggo salaku bantosan dina diagnosis diferensial gancang tina inféksi virus SARS-CoV-2 akut.