page_banner

Kit Uji Rapid SARS -COV-2

  • Alat Uji Rapid Antigén SARS-CoV-2 (Ciduh)

    Alat Uji Rapid Antigén SARS-CoV-2 (Ciduh)

    Dimaksudkeun pamakéan Alat SARS-CoV-2 Antigen Rapid Test mangrupakeun immunoassay visual gancang pikeun kualitatif, deteksi duga antigén SARS-CoV-2 formulir nasal swabs spésimén.Tés ieu dimaksudkeun pikeun dianggo salaku bantosan dina diagnosis diferensial gancang tina inféksi virus SARS-CoV-2 akut.PRINSIP Deteksi SARS-COV-2 ngadopsi prinsip metode sandwich antibodi ganda sareng immunochromatography emas koloid pikeun sacara kualitatif ngadeteksi antigen SARS-COV-2 dina Nasopharyng manusa ...
  • Alat Uji Rapid Antigén SARS-CoV-2 (Uji Diri)

    Alat Uji Rapid Antigén SARS-CoV-2 (Uji Diri)

    Alat Uji Rapid Antigen SARS-CoV-2 mangrupikeun immunoassay visual gancang pikeun deteksi kualitatif, dugaan antigén SARS-CoV-2 ngabentuk spésimén swab Nasal.Sampel swab nasal tiasa dikumpulkeun ku jalma anu umurna 15-70 taun.Jalma anu umurna antara 15 sareng 70 taun anu henteu tiasa ngumpulkeun conto ku nyalira tiasa dibantuan ku déwasa sanés.tés dimaksudkeun pikeunselUji-f dianggo salaku bantosan dina diagnosis diferensial gancang tina inféksi virus SARS-CoV-2 akut.

  • SARS-COV-2/Influenza A + B Antigen Combo Alat Uji Gancang

    SARS-COV-2/Influenza A + B Antigen Combo Alat Uji Gancang

    Alat Uji Rapid Antigén Influenza A+B/COVID-19 nyaéta immunoassay visual gancang pikeun deteksi kualitatif, dugaan antigén virus influenza A jeung B jeung Antigén COVID-19 ngabentuk swab tikoro jeung spésimén swab nasopharyngeal.Tés ieu dimaksudkeun pikeun dianggo salaku pitulung dina diagnosis diferensial gancang tina influenza akut tipe A sareng virus tipe B sareng inféksi COVID-19.

  • Alat Uji Rapid IgG/IgM COVID-19

    Alat Uji Rapid IgG/IgM COVID-19

    Dimaksudkeun pamakéan The COVID-19 IgG / IgM Rapid Test mangrupakeun immunoassay aliran gurat pikeun deteksi simultaneous sarta diferensiasi virus IgG anti-COVID-19 jeung IgM anti-COVID-19 virus dina sakabeh getih manusa, sérum atawa plasma.Éta dimaksudkeun pikeun dianggo ku para profesional salaku tés saringan sareng salaku bantosan dina diagnosis inféksi ku virus COVID-19.Sakur spésimén réaktif sareng Uji Rapid IgG/IgM COVID-19 kedah dikonfirmasi ku metodeu tés alternatif.PRINSIP COVID-19 IgG/IgM...
  • Alat Uji Gancang COVID-19 Ag

    Alat Uji Gancang COVID-19 Ag

    Alat Uji Rapid Antigen SARS-COV-2 mangrupikeun immunoassay visual gancang pikeun deteksi kualitatif, dugaan antigén COVID-19 ngabentuk swab tikoro sareng spésimén swab nasopharyngeal.

    Éta dimaksudkeun pikeun dianggo ku para profesional salaku tés sareng nyayogikeun hasil tés awal pikeun ngabantosan diagnosis inféksi sareng novel Coronavirus.

    Sakur interpretasi atanapi pamakean hasil tés awal ieu ogé kedah ngandelkeun pamanggihan klinis sanés ogé kana kaputusan profésional panyadia kasehatan.Métode tés alternatif kedah dipertimbangkeun pikeun mastikeun hasil tés anu dicandak ku tés ieu.

  • Alat Uji Gancang Antibodi SARS-CoV-2 Neutralizing

    Alat Uji Gancang Antibodi SARS-CoV-2 Neutralizing

    Kaset Uji Rapid Antibodi nétralisasi SARS-CoV-2 mangrupikeun immunoassay kromatografi gancang pikeun deteksi kualitatif nétralisasi antibodi ka SARS-CoV-2 dina getih manusa, sérum, atanapi plasma salaku bantosan dina diagnosis ayana antibodi nétralisasi. ka SARS-CoV-2.