page_banner

SARS-COV-2/Influenza A + B Antigen Combo Alat Uji Gancang

SARS-COV-2/Influenza A + B Antigen Combo Alat Uji Gancang

Alat Uji Rapid Antigén Influenza A+B/COVID-19 nyaéta immunoassay visual gancang pikeun deteksi kualitatif, dugaan antigén virus influenza A jeung B jeung Antigén COVID-19 ngabentuk swab tikoro jeung spésimén swab nasopharyngeal.Tés ieu dimaksudkeun pikeun dianggo salaku pitulung dina diagnosis diferensial gancang tina influenza akut tipe A sareng virus tipe B sareng inféksi COVID-19.


Rincian produk

Tag produk

SPESIFIKASI PRODUK

merek

Funworld

Sertipikat

CE

Spésimén

Nasopharyngeal swab/Nasal swab

Pek

20T

Waktos Maca

10 menit

eusi

Kaset, panyangga, sisipan pakét

Panyimpenan

2-30 ℃

Hirup Rak

2 taun

Interprétasi hasil

Prosedur tés anu sami sareng Alat Uji Rapid Antigen SARS-COV-2 (Swab), Hasilna kedah dibaca dina 10 menit, Ulah napsirkeun hasilna saatos 20 menit.

CX1

Kemungkinan Interprétasi Hasil Tés: Flu B Positif:* Pita warna nembongan di wewengkon pita kontrol (C) jeung pita warna sejen nembongan di wewengkon B.

CX2

Flu A Positif:* Pita warna nembongan di wewengkon pita kontrol (C) jeung pita warna sejen nembongan di wewengkon A.

CS3

Flu A+B Positif:* Pita warna nembongan dina wilayah pita kontrol (C) sareng dua pita warna sejenna masing-masing muncul di wilayah A sareng wilayah B.

CS3

Positif COVID-19: * Pita warna muncul di daérah pita kontrol (C) sareng pita warna sanés muncul di daérah N.

CS3

HASIL NEGATIF: Ngan hiji pita warna muncul, di wewengkon pita kontrol (C).Taya pita mucunghul di boh wewengkon test band (A/B/N).

csx1

HASIL SALAH: Pita kontrol gagal némbongan.Hasil tina tés naon waé anu henteu ngahasilkeun pita kontrol dina waktos bacaan anu ditangtukeun kedah dipiceun.Mangga marios prosedur sareng malikan deui ku tés énggal.Upami masalahna tetep, lirén nganggo kit langsung sareng hubungi distributor lokal anjeun.

CIRI-CIRI KINERJA

Méja: Flu A + B Rapid Test vs merek komérsial séjén

zxcsd

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami