page_banner

TB

  • Alat Uji Rapid Antibodi Tuberkulosis

    Alat Uji Rapid Antibodi Tuberkulosis

    Alat Uji Rapid Antibodi TB mangrupikeun immunoassay kromatografi aliran gurat sandwich pikeun deteksi kualitatif antibodi (IgG sareng IgM) anti-Mycobacterium Tuberculosis (M.TB) dina sérum atanapi plasma manusa.Hal ieu dimaksudkeun pikeun dipaké salaku test screening sarta salaku bantuan dina diagnosis inféksi jeung M. TB.Sakur spésimén réaktif anu nganggo alat Uji Rapid Antibodi TB kedah dikonfirmasi ku metodeu tés alternatif sareng hasil klinis.

  • Alat Uji Rapid IgG/IgM Tuberkulosis

    Alat Uji Rapid IgG/IgM Tuberkulosis

    Alat Uji Rapid IgG/IgM TB (Getih Sakabeh/Serum/Plasma) nyaéta immunoassay kromatografi aliran gurat sandwich pikeun deteksi kualitatif antibodi (IgG jeung IgM) anti Mycobacterium Tuberculosis (M.TB) dina sérum atawa plasma manusa.Hal ieu dimaksudkeun pikeun dipaké salaku test screening sarta salaku bantuan dina diagnosis inféksi jeung M. TB.Sakur spésimén réaktif sareng alat Uji Rapid TB IgG/IgM kedah dikonfirmasi ku metodeu tés alternatif sareng temuan klinis.