page_banner

TOXO

  • Cytomegalovirus One Step CMV IgG/IgM Rapid Test Device Package Insert

    Cytomegalovirus One Step CMV IgG/IgM Rapid Test Device Package Insert

    The One Step CMV IgG/IgM Rapid Test Device mangrupikeun tés aliran gurat kualitatif gancang anu dirancang pikeun deteksi kuantitif antibodi IgG sareng IgM kana Cytomegalovirus (CMV) dina sampel getih, sérum atanapi plasma manusa.

  • HSV-1 IgG / IgM Alat Uji / HSV-2 IgG / Alat Uji IgM

    HSV-1 IgG / IgM Alat Uji / HSV-2 IgG / Alat Uji IgM

    Tés Hiji Léngkah HSV-1/HSV-2 IgG/IgM nyaéta immunoassay kromatografi gancang pikeun deteksi kualitatif antibodi (IgG sareng IgM) kana Virus Herpes Simplex dina sakabeh getih / Sérum / Plasma pikeun ngabantosan diagnosis inféksi HSV.Tés dumasar kana immunochromatography sareng tiasa masihan hasil dina 15 menit.

  • Hiji Lengkah Rubella IgG / IgM Test

    Hiji Lengkah Rubella IgG / IgM Test

    Tés One Step Rubella IgG / IgM nyaéta immunoassay kromatografi gancang pikeun deteksi kualitatif antibodi (IgG sareng IgM) kana Rubella (Virus) dina Getih Sakabeh / Sérum / Plasma pikeun ngabantosan diagnosis inféksi RV.Tés dumasar kana immunochromatography sareng tiasa masihan hasil dina 15 menit.

  • Hiji Lengkah TOXO IgG / IgM Test

    Hiji Lengkah TOXO IgG / IgM Test

    Tés One Step TOXO IgG/IgM mangrupikeun immunoassay kromatografi gancang pikeun deteksi kualitatif antibodi (IgG sareng IgM) kana Toxoplasma gondii dina Getih Sakabeh / Sérum / Plasma pikeun ngabantosan diagnosis inféksi TOXO. Toxoplasma gondii mangrupikeun protozoa intrasélular anu wajib. parasit kalawan sebaran sakuliah dunya.Data serologis nunjukkeun yén kira-kira 30% tina populasi kalolobaan nagara industri kainfeksi kronis ku organisme.Rupa-rupa tés serologis pikeun antibodi ka Toxoplasma gondii parantos dianggo salaku bantosan dina diagnosis inféksi akut sareng pikeun meunteun paparan sateuacana ka organisme.