page_banner

Tumor Marker Test Kit

  • Alat Uji Rapid Antigén Spésifik Prostat / Strip (Getih / Sérum / Plasma)

    Alat Uji Rapid Antigén Spésifik Prostat / Strip (Getih / Sérum / Plasma)

    Antigen spésifik prostat (PSA) dihasilkeun ku kelenjar prostat sareng sél endothelial.Éta glikoprotein ranté tunggal kalayan beurat molekular kira-kira 34 kDa.1 PSA aya dina tilu bentuk utama anu beredar dina sérum.Bentuk ieu PSA bébas, PSA kabeungkeut α1-Antichymotrypsin (PSA-ACT) jeung PSA complexed kalawan α2-macroglobulin (PSA-MG).2

  • Alat Uji Rapid Ferritin (sakabeh getih / sérum / plasma)

    Alat Uji Rapid Ferritin (sakabeh getih / sérum / plasma)

    Alat Uji Rapid Ferritin Manusa (Getih / Sérum / Plasma) mangrupikeun immunoassay kromatografi gancang pikeun deteksi kualitatif Ferritin manusa dina getih manusa, sérum sareng plasma.

  • Manusa Fecal Gaib Getih (FOB) Alat Uji Gancang

    Manusa Fecal Gaib Getih (FOB) Alat Uji Gancang

    Alat Uji Rapid FOB mangrupikeun immunoassay visual gancang pikeun deteksi presumptive kualitatif hémoglobin manusa dina spésimén fecal manusa.Kit ieu dimaksudkeun pikeun dianggo salaku bantosan dina diagnosis patologi gastrointestinal (gi) handap.

  • Jalur Uji Gaib Fecal Manusa (FOB).

    Jalur Uji Gaib Fecal Manusa (FOB).

    FOB Rapid Test Strip nyaéta immunoassay visual gancang pikeun deteksi presumptive kualitatif hémoglobin manusa dina spésimén fecal manusa.Kit ieu dimaksudkeun pikeun dianggo salaku bantosan dina diagnosis patologi gastrointestinal (gi) handap.

  • Alat Uji Rapid Mikro-Albumin ALB/Strip (Urin)

    Alat Uji Rapid Mikro-Albumin ALB/Strip (Urin)

    Penampilan pengkuh sajumlah leutik albumin (microalbuminuria) dina cikiih tiasa janten indikasi mimiti disfungsi ginjal.Pikeun jalma anu nganggo diabetes, hasil anu positif tiasa janten indikator mimiti nephropathy diabetes.Tanpa inisiasi terapi, jumlah albumin anu dileupaskeun bakal ningkat (macroalbuminuria) sareng kakurangan ginjal bakal lumangsung.Dina kasus diabetes tipe 2, diagnosis awal sareng terapi nephropathy diabetes penting pisan.Salian disfungsi ginjal, résiko kardiovaskular tiasa lumangsung.Dina kaayaan fisiologis normal, sajumlah leutik albumin disaring glomérular sareng tubular diserep deui.Ekspulsi 20μg/mL nepi ka 200μg/mL dicirikeun salaku microalbuminuria.Salian disfungsi ginjal, albuminuria tiasa disababkeun ku latihan fisik, inféksi saluran kemih, hipertensi, insufficiency jantung sareng bedah.Upami jumlah albumin turun saatos ngaleungitkeun faktor-faktor ieu, albuminuria samentara henteu aya alesan patologis.